Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten 100 g groene tagliatelle (500 g) 2 tomaten 1½ eetlepel boter of margarine 2 theelepels vloeibare kruidenbouillon 1 theelepel tijm 100 g[...]
Bron: ah.nlMet de regelmaat van de klok word ik benaderd door merken om samen te werken. Nu ga ik enkel en alleen op die uitnodigingen in, wanneer ik er meer dan 100%[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten voor 4 personen: 600 g riblappen (in stukken van 2 x 2 cm) 1 à 2 el bloem 2 à 3 tenen knoflook 1 bosje Italiaanse kruiden 4 el olijfolie 1 grote[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWat een succesrecept is dit, van Smittenkitchen (met enige aanpassingen van mijn hand). Een bourguignon zonder de boeuf dus vegetarisch! En ik kan je[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlBenodigdheden voor de currysaus 2 personen: 1el currypoeder olijfolie 1 sjalotje, fijn gesnipperd 1 appel, geschild en in blokjes gesneden 1 gele paprika in[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beIngrediënten 200 g gele rijst 400 g pastinaken 2 el zonnebloemolie 1 portie gehaktballetjes uit de oven (zie recept elders op ah.nl/allerhande) 175 ml[...]
Bron: ah.nlVan de afgelopen dagen had ik nog champignons, pastinaak en zoete aardappelen over. Met nog wat andere ingrediënten een heerlijk vegetarisch gerecht gemaakt.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlChicken Parmesan (Kip Parmezaan) Je hebt van Kip Parmezaan 2 versies... In 1ste versie paneer je de kipfilet in broodkruim gemengd met parmezaanse kaas, en bak[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIn deze tijd komen alle kerstfolders en -magazines uit. Heerlijk om door te bladeren en er zo af en toe iets uit te maken. Zoals deze varkenshaas uit het C1000[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDit recept uit de New York Times blijkt al twintig jaar een topper te zijn. Hoewel ik al meer dan 20 jaar bijna dagelijks de recepten van de NYT doorkijk, was[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl