Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten 2 biefstukken (a ca. 150 g op kamertemperatuur) zout en versgemalen peper 2 eetlepels vloeibare boter 1 bakje gesneden champignons (125 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Vulling: 6 sneetjes oud witbrood (ontkorst) 2 braadworsten 1 kleine ui (gesnipperd) 2 stengels bleekselderij (in kleine blokjes) 1 friszure[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalotje ½ teentje knoflook 1 eetlepel honing 1 pot vleesfond (380 ml AH) 5 eetlepels boter of margarine 1 dl rode port 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ konijn (ca. 1200 g) zout en versgemalen peper 4 uien 2 teentjes knoflook 1 winterwortel ½ bakje kastanjechampignons (a 250 g) 50[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kalkoenschnitzels (a ca. 125 g) bloem (om te paneren) (versgemalen) peper 1 tl salie 4 plakjes Parmaham 3 el olijfolie 3 el rode port 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 parelhoen (ca. 900 g) 1 teen knoflook 6 bosuitjes 250 g gewelde pruimen zonder pit 30 g boter 75 g magere spekreepjes 750 ml rode wijn 100[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g royale rozijnen uit chili (AH Excellent) 50 ml rode port 4 takjes tijm 60 g gepelde walnoten 4 biologische kipfilet (klein, AH puur &[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 ml sinaasappelsap 380 ml gevogeltefond 50 ml rode port 1 tl aardappelzetmeel 2 eendenborstfilets (kamertemperatuur) 1 el olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g magere spekreepjes 800 g runderriblappen 4 el bloem 250 g winterpeen 5 stengels bleekselderij 600 g uien 375 ml tawny port 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 g boter 100 g suiker 2 eetlepels verse tijm (blaadjes) 12 kleine uien (gepeld en gehalveerd) 1 pot wildfond (380 ml) 4 x 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g vastkokende aardappelen 1 knolselderij 2 tenen knoflook 125 ml slagroom 100 g gruyère 4 hertenbiefstukken (dit product is alleen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten 75 g boter 380 ml wildfond (pot) 3 el rode port 3 jeneverbessen 1 blaadje witte gelatine 4 hertenbiefstukken 4 el olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 konijnenbouten ((van tam konijn)*) 50 g boter 300 ml port ruby (fles 0.75 liter) ½ liter kippenbouillon (van tablet) 3 kruidnagels 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie 3 dikke plakjes bakbacon (in kleine blokjes) 4 cm verse gemberwortel (fijngesneden) 3 appels (in kleine blokjes) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g eendenborstfilets 2 el tijm 3 el boter 150 ml rode port 1 el balsamicoazijn 2 el groene peperkorrels 38 g waterkers (zakje à 75 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 hertenbiefstukken 380 ml gevogeltefond (pot 380 ml) 150 ml tawny port 250 g kersen (diepvries, doosje 250 g) 3 takjes tijm 25 g boter zet[...]
Bron: ah.nl