Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 4 personen 1 el. plantaardige olie*750 gr.riblappen in blokken*350gr.verse zilveruitjes,gepeld*4 tenen knoflookfijngehakt*3 laurierbladen*10 zwarte[...]
Bron: smulweb.nlKilo rundvlees (liefst van de bovenbil) 100 gram ongerookte spekblokjes Grote ui 4 takjes tijm (helft voor marinade, helft voor in de pan) 2 eetlepels grof[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 750 g rib-runderlappen 2 uien 250 g winterpeen 3 tenen knoflook 750 ml volle rode wijn 180 g ontbijtspek 70 g tomatenpuree (blikje) 2 takjes[...]
Bron: ah.nlUitdagingen. Daar hou ik van. Op àlle vlak. Sportief verleg ik al eens mijn grenzen (marathons lopen, de Mont Ventoux opfietsen,...) én ook in de keuken ga ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat een succesrecept is dit, van Smittenkitchen (met enige aanpassingen van mijn hand). Een bourguignon zonder de boeuf dus vegetarisch! En ik kan je[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHet was een plantaardige kerst dit jaar! Na de film 'Julie and Julia' leerde ik over de beroemde Franse stoofschotel boeuf bourguignon van Julia Child. Toen ik[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gram riblappen (in stukken van 2x2 cm) 2 uien (in ringen) 250 gram winterpeen (in plakjes) 3 tenen knoflook (in plakjes) 750 milliliter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 aardappelen 2 eieren 1 klein uitje (bijv. zilverui) peper & zout 1 tl. bouillonpoeder 1 dl. olijfolie 1 kleine courgette per persoon 4 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram riblappen (in stukken van 2x2 cm) 2 uien (in ringen) 250 gram winterpeen (in plakjes) 3 tenen knoflook (in plakjes) 750 milliliter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, geperst 500 g gehakt half om half 250 g champignons, in plakjes 1 blikje tomatenpuree 125 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR VLEES INGREDIËNTEN: 3 e olijfolie 1kg mager runderlappen in blokjes 2 uien in halve ringen 2 e bloem 3 e brandewijn 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlDe keuken van Johanna vult zich met een heerlijke geur van een lekkere stoofpot. Een Boeuf Bourguignon staat op het vuur. Volgens een recept uit het laatste[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 1 kg magere riblappen, in blokken 250 gr. zilveruitjes 4 teentjes knoflook, fijn 250 gr. gerookte magere spekreepjes 1 grote winterwortel in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg sukadevlees 3 tenen knoflook 1 middelgrote ui 1 winterpeen 1 selderiesteel 1 bos peterselie 4 takjes tijm 3 laurierblaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 eetlepels honing 6 eetlepels olijfolie 6 lamsracks 1 pot zilveruitjes ((340 g), uitgelekt) 2 laurierblaadjes 25 ml rode wijn 2 pakken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 900 g riblappen (of runderlappen) 25 g boter ½ duobakje magere spekreepjes 1 runderschenkel met been 2 uien (fijngesnipperd) ½[...]
Bron: ah.nl