Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 4 grote kippenbouten,- peper/zout,- 1 ui,- 2 tenen knoflook,- 1 grote wortel,- 1 courgette,- 1 rode paprika,- 6 grote aardappelen,- 100 gr[...]
Bron: smulweb.nl250 gam tuttifrutti, 2 grote uien, 4 kippenbouten, 50 gram boter, 3 dl rode wijn Tutti frutti ca. 8 uur in 3 dl water weken. Uien snipperen. In braadpan boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comKippendelen in kleiner delen verdeeld (ik had kippenbouten elk in 4 verdeeld) 1 t knoflookpoeder 2 t uienpoeder 2 t paprikapoeder zout zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlKippendelen in kleiner delen verdeeld (ik had kippenbouten elk in 4 verdeeld) 1 t knoflookpoeder 2 t uienpoeder 2 t paprikapoeder zout zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 4 kippenbouten 2 el olijfolie 100 g serranoham (in brede repen) 3 tenen knoflook (in plakjes) 500 g vleestomaten (in parten) 1 rode peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 stengels bleekselderij 1 ui 2 tenen knoflook 250 g winterpeen 4 kippenbouten 4 el bloem 4 el olijfolie 400 ml volle rode wijn 400 g[...]
Bron: ah.nlJoehoe! Het is zondagavond, bijna half 12 en ik ben me toch een partij productief. Dat is nou zó typisch: heb ik het hele weekend in bed gelegen en weinig[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHet gaat deze week allemaal een beetje moeizaam! De klok is weer een uurtje teruggegaan afgelopen weekend. Dat is 's ochtends wel fijn: een uurtje eerder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKerst is voorbij, we kunnen nu weer gaan denken aan oliebollen en appelflappen. Maar er 'moet' natuurlijk ook weer iedere avond een maaltijd op tafel gezet[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comOttlonghi schrijft in zijn kookboek Simpel dat hij de chicken Marbella gebaseerd heeft op een recept uit The Silver Palate Cookbook (1982) van de Amerikaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 12 sjalotjes of kleine uien 1½ el olijfolie met knoflooksmaak 50 g dunne plakjes bakbacon 12 (kastanje)champignons 4[...]
Bron: allrecipes.nlKerst is voorbij, we kunnen nu weer gaan denken aan oliebollen en appelflappen. Maar er 'moet' natuurlijk ook weer iedere avond een maaltijd op tafel gezet[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 4 kippenbouten 1 pakje gerookte spekblokjes 1 rode ui 1 stengel bleekselderij 1 teen knoflook 2 eetlepels olijfolie peper/zout 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nl