recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder slagroom oester

Gevonden 244 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Varkensfricandeau

voor 8 personen 125 g pistachenootjes 6 sneetjes oud witbrood 2 bakjes zongedroogde tomatentapenade (AH) 2 grote stukken varkensfricandeau (a ca. 500 g) zout[...]

Bron: smulweb.nl
Varkensoesters met appelkerriesaus

voor 4 personen Circa 500 g varkenshaas 2 eetl. bloem zout en versgemalen peper 1 flinke ui 1 stuks uien 1 grote appel (bijv. Elstar) 60 g boter 2 theel.[...]

Bron: smulweb.nl
Super lekkere provencaalse runderstoofschotel

voor 4 personen 800 gr mooie doorregen runderlappen 4 uien (in halve ringen) 1 groene paprika (blokjes) 1 rode paprika (blokjes) 3 teentjes knoflook (geperst)[...]

Bron: smulweb.nl
Salsicce Barese, zelf gemaakt

Per kilo varkensschouder: 250 gram rugvet (buikvet heeft een lagere smeltingsgraad en zorgt bij het malen van het vlees voor een snel verstopte machine) 15[...]

Bron: smulweb.nl
Konijn in Dragon-Roomsaus

voor 4 personen 4 konijnenbouten 2 grote sjalotten 4 teentjes (verse) knoflook 125 gram gerookte spekblokjes 200 gram champignons 3 dl kippenbouillon 1 fles[...]

Bron: smulweb.nl
Kalfslever met sinaasappels

voor 2 personen 200-250 gram kalfslever, dunne plakken - 1,5 eetl. bloem, gezeefd - zout - witte peper uit de molen - 2 flinke sinaasappels - 3 eetl.[...]

Bron: smulweb.nl
Kalkoenfilet met asperges, groene kruiden en[...]

Ingrediënten Porties : 10 30 witte asperges (AA) 1½ el kervel 1½ el bieslook 1½ el peterselie 1½ el basilicum 60 gr wit casinobrood 10 st ½ cm dikke[...]

Bron: allrecipes.nl
Eendenborstfilet met zoetzure honing-perzik

Ingrediënten 4 eendenborstfilets 2 eetlepels Dijon mosterd 150 ml droge witte wijn 2 eetlepels witte-wijnazijn 4 kruidnagels 1 kaneelstokje 2 cm verse[...]

Bron: ah.nl
ITALIAANSE GEHAKTBALLETJES MET TOMATENSAUS

voor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]

Bron: smulweb.nl
Lamsfilet met rozemarijn/knoflookjus

voor 4 personen 16 groene asperges 8 kleine meiknolletjes 8 courgettes 8 kleine worteltjes 5 ons lamsfilé 3 takjes rozemarijn 4 eetlepels balsamico[...]

Bron: smulweb.nl
Eendenborst met rode wijnsaus

Ingrediënten Porties : 10 5 à 6 eendenborsten (canettes, 1,2 kg in totaal) zout en peper Voor de saus 100 gr sjalot 5 dl rode wijn 2 dl rode port rasp[...]

Bron: allrecipes.nl
Spaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus[...]

Ingrediënten 1 rode peper 2 sneetjes witbrood 5 el droge witte wijn 1 sjalot 2 tenen knoflook 250 g half-om-halfgehakt 1 ei 1 mespunt nootmuskaat 2 el[...]

Bron: ah.nl
Lamsvlees met wintergroenten

Ingrediënten Porties : 8 2 eetlepels plantaardige olie 500 gr lamsstoofvlees, in blokjes 500 ml runderbouillon 250 ml droge rode wijn 2 teentjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Venkel worstjes, zelf gemaakt

Per kilo vlees ieder soort is goed. Wildzwijn is super 250 varkens schoudervet 15 gram zout als je perse wilt Flink bos verse venkel, anders een handje[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy