Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Ingrediënten 50 g boter 1 schaal kippenpoten (zonder rugstuk (1 kg)) 3 preien (gewassen en in halve ringen) 4 tenen knoflook (in plakjes) 2 takjes tijm[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 kalfsschnitzels (600 g) 4 blaadjes salie (uit bakje Italiaanse kruidenmix) 4 plakjes flinterdunne rauwe ham (pakje 100 g) 2 courgettes 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje pondje kriel ((aardappelen, 500 g), zakje ingeprikt met een vork) 5 el olijfolie 2 tenen knoflook 1 schaal kastanjechampignons ((250[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g varkensfricandeau (of -filet) zout en peper 1 kleine appel 10 gewelde pruimen zonder pit (zakje a 250 g) 1 el citroensap 40 g boter of[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie 1 bakje amandelen ((100 g), grof gehakt) 2 tenen knoflook 500 g gehakt (half-om-half) 1 bakje platte peterselie ((20 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 varkensfiletlapjes 2 el bloem 50 g boter 2 tenen knoflook (fijngesneden) 125 ml droge witte wijn 100 ml runderbouillon (van tablet) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg hamlappen (voor 2-3 dagen, zie tips) (op kamertemperatuur) 4-5 el bloem 6 el olijfolie 6 blaadjes laurierblaadjes 4 uien (in ringen)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 hele kip (ca. 1.4 kg) 600 g aardappelen (biologisch (zak 1 kg)) 400 g sjalotten (in parten) 3 laurierblaadjes 100 g boter ((biologisch),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 dunne prei 1 ui 1½ teentje knoflook 2 kalfslapjes (Ã ca. 150 g) zout peper 1 eetlepel bloem 75 g roomboter 1 dl rode wijn 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g runderlappen zout en peper 1 eetlepel boter of margarine 125 g gerookte spekblokjes 4 dl droge witte wijn (Chennet) 2 laurierblaadjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g boter 125 g magere spekreepjes (duobakje 250 g) 1 zak gesneden spitskool (300 g) 2 x 2 ribkarbonades (op kamertemperatuur) 1 ui[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 grote ui 3 rijpe tomaten 2 teentjes knoflook 60 g blanke amandelen 1 kg konijnenbouten 5 eetlepels olijfolie zout en peper 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g) 3 sjalotjes 3 teentjes knoflook 1 citroen 4 gedroogde tomaten in olie 10 zwarte olijven zonder[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ rodekool 2 winterpenen 70 g boter 500 g biologische riblappen 4 sjalotten 10 g rundvleeskruiden 300 ml rode wijn ½ biologisch[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g panklare broccoli 4 eetlepels olijfolie 2 schaaltjes lamsracks (a 2 stuks) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 100 ml runderbouillon (van[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eendenborstfilets 2 eetlepels Dijon mosterd 150 ml droge witte wijn 2 eetlepels witte-wijnazijn 4 kruidnagels 1 kaneelstokje 2 cm verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el arachideolie (pindaolie) 2 eendenborsten (a 150 g) 200 g peultjes 300 g broccoli 1 Spaanse peper ½ teentje knoflook 40 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode peper 2 sneetjes witbrood 5 el droge witte wijn 1 sjalot 2 tenen knoflook 250 g half-om-halfgehakt 1 ei 1 mespunt nootmuskaat 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 schalen varkenshaas ((a 250 g), op kamertemperatuur) 2 friszure appels (bijv. goudreinetten) 4 el olijfolie 1 sjalot (gesnipperd) 125 ml[...]
Bron: ah.nl