Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 4 dunne kalfslapjes 8 plakken Parmaham Verse salie Boter Zout en peper Cocktailprikkers Bloem Witte wijn op kamertemperatuur Zak verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlZoals heel Nederland was ik ook met de kerstdagen naar zowel mijn schoonouders als mijn eigen ouders. Mijn vriend en ik hadden aangeboden te koken op 2de[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlHeerlijk gerecht dat je makkelijk voor 2 of 4 personen maakt. Het is echt in 10 minuten klaar en lekker met verse pasta (zuigt de saus goed op). Dit is een van[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten 500 g spareribs (sweet chili) 2 zakjes A-partjes (Toscaans, a 425 g) 3 nectarines 2 eetlepels (witte wijn)azijn ½ theelepel mosterd 2[...]
Bron: ah.nlHeerlijk gerecht dat je makkelijk voor 2 of 4 personen maakt. Het is echt in 10 minuten klaar en lekker met verse pasta (zuigt de saus goed op). Dit is een van[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlEen italiaanse salade Ingredienten: 1 rijpe meloen 1 eetlepel fijngesneden muntblaadjes 1 glas zoete, witte wijn 1 zakje ruccola sla 4 eetlepels dressing met[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlNee ik zal niet weer over de Godfather beginnen, maar je kunt er bijna niet omheen dat de Italianen de meesters van het kalfsvlees zijn. De recepten zijn vaak[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlEen eenvoudig maar superlekker hoofdgerecht is varkenshaas met Coburgerham en appel. Ik heb het ooit eens bij een vriendin gegeten en die heeft het weer uit[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen 4 dunne, malse kalfslapjes van 150 gram elk 8 plakjes parmaham, niet al te dun beetje bloem bosje verse salie borrelglas marsala 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dunne, malse kalfslapjes van 150 gram elk 8 plakjes parmaham, niet al te dun beetje bloem bosje verse salie borrelglas marsala 2[...]
Bron: smulweb.nl