Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
De roomsaus wordt niet gemaakt met slagroom, maar met roomkaas. De filets worden - nadat ze zijn platgeslagen tot ze overal even dik zijn - door de bloem[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 4 dunne kalfslapjes 8 plakken Parmaham Verse salie Boter Zout en peper Cocktailprikkers Bloem Witte wijn op kamertemperatuur Zak verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipfilets, 1 ui, 1 teentje knoflook, zout, peper, amandelen (gehakt), 3 eetlepels boter, sap van een 1/2 citroen, 1 glas droge witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipfilets, 1 ui, 1 teentje knoflook, zout, peper, amandelen (gehakt), 3 eetlepels boter, sap van een 1/2 citroen, 1 glas droge witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlHeerlijk gerecht dat je makkelijk voor 2 of 4 personen maakt. Het is echt in 10 minuten klaar en lekker met verse pasta (zuigt de saus goed op). Dit is een van[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlHeerlijk gerecht dat je makkelijk voor 2 of 4 personen maakt. Het is echt in 10 minuten klaar en lekker met verse pasta (zuigt de saus goed op). Dit is een van[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlGoedenavond! Vanavond heb ik lekker samen met Bas gegeten; we aten kipfilet in gorgonzolasaus met Turks brood en sla. De kipfilet bak je lekker knapperig in[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDe roomsaus wordt niet gemaakt met slagroom, maar met roomkaas. De filets worden - nadat ze zijn platgeslagen tot ze overal even dik zijn - door de bloem[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 75 gr. zwarte olijven zonder pit, 1/2 zakje verse peterselie (30 gr.), 1 zakje verse knoflookbieslook (20 gr.), 2 sjalotjes, 8 kipdrumsticks,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dunne, malse kalfslapjes van 150 gram elk 8 plakjes parmaham, niet al te dun beetje bloem bosje verse salie borrelglas marsala 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dunne, malse kalfslapjes van 150 gram elk 8 plakjes parmaham, niet al te dun beetje bloem bosje verse salie borrelglas marsala 2[...]
Bron: smulweb.nlHet prachtige weer van vandaag vraagt om een zonnig gerecht. Zoals jullie inmiddels van mij gewend zijn is dit gerecht niet al te ingewikkeld en snel klaar.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com