recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder worcestersaus

Gevonden 94 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Gestoofde Kalfslapjes met bosui en abrikozen

voor 4 personen * 500gr Kalslapjes * 4el olijfolie * 6 bosuitjes/lenteuitjes * 200gr gedroogde abrikozen * 1teentje knoflook, geperst * 1laurierblad * 200ml[...]

Bron: smulweb.nl
Kip met reuzengarnalen in een waanzinnige[...]

voor 4 personen 12 reuze garnalen (ontdooid) 1 el olie 2 sjalotjes, fijngehakt 200 ml gevogelte fond (pot 380 ml) 100 gr blanke amandelen 300 gr[...]

Bron: smulweb.nl
Konijn in romige mosterdsaus

voor 4 personen 1 pakje konij in delen zout peper 1 ui 1/4 groen kooltje 50 g boter 2 laurierbladen 2 tenen knoflook 4 el pittige gele mosterd 1/2 l droge[...]

Bron: smulweb.nl
Romige kip en pasta uit de slowcooker

Ingrediënten Porties : 4 4 kipfilets, in reepjes gesneden 240 ml kippenbouillon 120 ml droge witte wijn 1 ui, gesnipperd snufje zout snufje gedroogde[...]

Bron: allrecipes.nl
Kip, prei en champignontaartje zoals te krijgen[...]

Ingrediënten Porties : 2 ca. 200 gr kipfilets in stukjes gesneden 1 prei in ringen gesneden 4 plakjes gerookte spek goede handvol champignons, in vieren[...]

Bron: allrecipes.nl
Kip met een wijn- en champignonsaus

Ingrediënten Porties : 2 2 kipfilets 1 ei een halve theelepel Dijon mosterd 2 scheutjes melk 9 champignons 1 teentje knoflook (geplet) een halve[...]

Bron: allrecipes.nl
Linguine met rode paprika en Italiaanse worstjes

Ingrediënten Porties : 4 1/2 pak (500 gr) linguine 225 gr Italiaanse worstjes, vel verwijderd 2 rode paprika's 1 ui, versnipperd 1 teentje knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Griekse kip met tomaat, feta en olijven

voor 4 personen 4 kippenpoten 50 gram braadboter 1/4 liter droge witte wijn 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400 g) 2 laurierblaadjes 1 tl. gedroogde[...]

Bron: smulweb.nl
Rahmgeschnetzeltes

voor 4 personen Circa 600 gram vlees in dunne reepjes, naar keuze van varkens-, kalkoen- of kalfsvlees 1-2 el tarwemeel/bloem 250 gram (grot)champignons, in[...]

Bron: smulweb.nl
Super lekkere provencaalse runderstoofschotel

voor 4 personen 800 gr mooie doorregen runderlappen 4 uien (in halve ringen) 1 groene paprika (blokjes) 1 rode paprika (blokjes) 3 teentjes knoflook (geperst)[...]

Bron: smulweb.nl
Salsicce Barese, zelf gemaakt

Per kilo varkensschouder: 250 gram rugvet (buikvet heeft een lagere smeltingsgraad en zorgt bij het malen van het vlees voor een snel verstopte machine) 15[...]

Bron: smulweb.nl
Italiaanse karbonades

Ingrediënten 4 rib- (of haaskarbonades) 3 eetlepels groene pesto 4 tasty tom tomaten (in plakjes) 1 bol mozzarella ((kaas), in 4 plakken) gedroogde[...]

Bron: ah.nl
Varkensfilet uit de oven gevuld met mortadella,[...]

Ingrediënten: 800 gr varkensfilet een doosje waterkers plakjes mortadella 2 blaadjes salie 40 gr gepelde walnoten 1 ui 8 sjalotjes half glas witte wijn 5 el[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
ITALIAANSE GEHAKTBALLETJES MET TOMATENSAUS

voor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]

Bron: smulweb.nl
Kalkoen osso bucco

voor 4 personen 8 stuks kalkoen osso bucco, 4 eetlepels olijfolie, 4 eetlepels ansjovispasta (tube), 500 G tomaten, 3 teentjes look, 4 koffieliepels[...]

Bron: smulweb.nl
Kipfilet met groenten en creme fraiche

Blogger laat op dit moment niet toe dat ik foto's upload. Komt mooi uit, want ik ben helemaal vergeten een foto van dit gerecht te maken ;-). Kipfilet met[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy