Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
2 kilo lamsbout met been ansjovis (gehalveerd) grote knoflookteentjes in vieren in lengte verdeeld sprietjes verse rozemarijn zout peper margarine en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g) 3 sjalotjes 3 teentjes knoflook 1 citroen 4 gedroogde tomaten in olie 10 zwarte olijven zonder[...]
Bron: ah.nlEerst denk je mmm, een beetje gewoontjes , 't lijkt wel een pizzasaus, die tomaten met mozzarella.' Maar de ansjovis en de gedroogde rode pepertjes geven het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVorig jaar ging ik met Pasen (met nog 10 vrienden) een weekendje weg en nam ik een hele (zelfgemaakte) Indische rijsttafel mee. Dat was erg lekker, maar ook[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlEerst denk je mmm, een beetje gewoontjes , 't lijkt wel een pizzasaus, die tomaten met mozzarella. Maar de ansjovis en de gedroogde rode pepertjes geven het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 4 x 2 biefstukken (a 125 g) 125 g boter (op kamertemperatuur) 3 ansjovisfilets ((blikje 48 g), zeer fijngesneden) 1 teen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak risotto funghi (275 g) 600 g broccoli (in roosjes) 1 schaal filetlapjes (a la minute (350 g)) 3 eetlepels olijfolie 2 ansjovisfilets[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 blikje ansjovis in olie (46 g) 1 dl melk 1 grote scharrelkip (ca. 1500 g) 15 g verse rozemarijn 1½ dl (olijf)olie peper 40 teentjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 eieren 92 g ansjovisfilets in olijfolie (blikje à 46 g) ½ teen knoflook 1 el dijonmosterd 2 el rodewijnazijn 8 el olijfolie extra[...]
Bron: ah.nlDeze aten we met oud en nieuw als hapje. Ik heb minipannetjes en per persoon maakte ik een pannetje klaar. Ook lekker met pasta of rijst om een hoofdmaaltijd[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 6 personen Plm. 1200 gr. entrecôte aan één stuk of ander stuk mooi rundvlees met een beetje vet er aan - 100 gram wortel - 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlKipfilet gevuld met een zelfgemaakte tapenade en gewikkeld en parmaham. Dat moet wel lekker zijn dacht ik. Een paar weken geleden had ik zelf pesto[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk las laatst dat iedereen wel een paar blikken groenten, pakjes saus en een pot pindasaus in een keukenkastje heeft staan. Laat ik die producten nou bijna[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 4 kipfilets zout en versgemalen peper paprikapoeder 3 eetl. olijfolie of vloeibaar bakproduct 4 plakken rauwe ham voor de tapenade: 150 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 rode paprika, in vieren gesneden en zonder zaden 1 gele paprika, in vieren gesneden en zonder zaden 3 el olijfolie, extra[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 25 g ansjovis op olie, uitgelekt 2 eetl. halfvolle melk 2 eetl. olijfolie 1 rode ui, grofgesnipperd 2 tenen knoflook, uitgeperst[...]
Bron: allrecipes.nl*1 kilo rundvlees van de dikke rib, in blokjes *zout en peper *4 eetlepels olijfolie *1 ? deciliter rode wijn *2 uien, fijngesneden *? struik bleekselderij,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tamme eendenborstfilets 125 g zwarte olijven zonder pit 1 sjalot ½ teentje knoflook 1 gezouten ansjovisfilet 10 g basilicumblaadjes[...]
Bron: smulweb.nlAfgelopen september was er een boerenmarkt in de buurt. Op deze markt stond een marktkraam met vleesprodukten. Er werd ons uitgelegd dat er op inschrijving[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl