Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Na de heerlijke pittige Chinese gestoomde oesters , moest er natuurlijk een minstens zo lekker Chinees hoofdgerecht volgen. Mijn keuze viel dit keer op een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 schaaltje kipfilethaasjes (ca. 350 g) 5 eetlepels teriyaki marinade (fles a 250 ml) 3 groene paprika's 1 bakje oesterzwammen (150 g) 250 g[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen * 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte * naar smaak zout en versgemalen peper * 50 gr boter * 5 sjalotten of 2 kleine uien * 250 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte, zout en versgemalen peper, 50 g boter, 5 sjalotten of 2 kleine uien, 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pot vleesfond 1 dl madeira 1 dl port 1/2 dl cognac zout 1 sjalotje 300 gr tagliatelli 2 plakjes ontbijtspek 4 takjes peterselie 1 bakje[...]
Bron: smulweb.nl1 persoon 2 pitabroodjes ca 150 gram oesterzwammen gyroskruiden naar smaak olie Snij de oesterzwammen in reepjes. Verhit wat olie in een pan en bak de reepjes.[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlDit recept is één van mijn favorieten. In het najaar vind ik het altijd heerlijk om met paddenstoelen te koken, dus besloot ik van de week om weer kip in room[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlKen Hom en Ching-He Huang zijn absoluut mijn favoriete chefs voor Chinese recepten. Al eerder beschreef ik het recept van rundvlees in oestersaus met[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 fles witte wijnazijn (250 ml) 50 g suiker 2 eetlepels scherpe mosterd ½ theelepel gemberpoeder 1 ui (gesnipperd) 500 g pompoen (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 scharrelkip ((1.4 kg) op kamertemperatuur) 3 perssinaasappels (schoongeboend) 1 bakje tijm ((15 g) alleen de blaadjes) 5 el olijfolie 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Voldoende lamsvlees of een bout genoeg voor 4 personen of evt. meer. Hulpmiddelen Braadpan, + oven Voorbereiding Lamsvlees marineren in rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 stukken rosbief (a ca. 600 g) 3 eetlepels vloeibare boter (of gesmolten boter) grofgemalen zwarte peper 250 ml slagroom 6 eetlepels[...]
Bron: ah.nlKen Hom en Ching-He Huang zijn absoluut mijn favoriete chefs voor Chinese recepten. Al eerder beschreef ik het recept van rundvlees in oestersaus met[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 10 oktober dit lekkere kipgerecht maar weer eens gegeten. nu met oesterzwammen gebakken in boter met Provençaalse kruiden.
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 lamsracks van 600gr 100gr shii-take 100gr kastagnechampignons 100gr oesterzwammen 100gr cantharellen 5 tenen knoflook Verse rozemarijn 0.5[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager varkensgehakt 4 bosuitjes, versnipperd 1½ theel. groene Thaise currypasta 2 theel. sereh (citroengras) op[...]
Bron: allrecipes.nlEr zijn weer volop verse cranberries verkrijgbaar, maar in deze saus heb ik cranberrycompote uit een pot gebruikt. Ik kwam die pot tijdens het opruimen van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen - 4-8 plakjes bladerdeeg - 400 gram kipfilet in kleine blokjes - 1 ons ontbijtspek (vleeswaar) - 1 bakje (kastanje) champignons (evt. ook[...]
Bron: smulweb.nl