recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees met paprika

Gevonden 25 recepten

INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kalkoen met zoete aardappelen en couscous

Ingrediënten: ca.1 kilo kalkoen- of kipdrumsticks Marinade: 2 ingelegde citroenen (Turkse winkel) sap van 1/2 citroen 2 knoflooktenen, uit de knijper of vijzel[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Karbonade met Mexicaanse pipiansaus uit Brooklyn

Pipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Biefstuk Long Island

Een traditioneel Amerikaans recept. Alleen gebruiken ze daar vast veel grotere steaks   Ingrediënten:voor 4 personen 4 biefstukken van ca. 100[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Pittige runderstoof

Ingrediënten: 1 pond riblappen 1 ui, grofgehakt 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 grote rode peper, zaad eruit 1 kleine groen peper 1 dessertl. komijnzaad 2[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kip eten zonder ziek te worden en hoe je[...]

Kip Kerrie uit Sri Lanka Van Sin, onze gids in Sri Lanka, leerde ik dat als je kip in stukken snijd en goed insmeert met kurkuma - andere namen zijn[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Surinaamse gehaktballen

Nog een recept uit 'De Surinaamse Keuken' uitgegeven in 1981. Ingrediënten: 500 gr gehakt 1 ui 1 teentje knoflook zout, peper, aroma 1 tl paprikapoeder 1 tl[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gegrilde kip met granaatappelglazuur en[...]

Melissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Karbonade met Mexicaanse pipiansaus uit Brooklyn

Pipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Spaanse kip met bonen, chorizo en tomaten

Een favoriet bij grote banketten en in het restaurant van Delia Smith in Engeland. Het is lekker en makkelijk vooruit te maken. Kipfilets met vel en bot liggen[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Varkensfiletlapjes met rozijnen en olijven

Bocconcini di maiale Ingrediënten: 350 g varkensfiletlapjes 50 g rozijnen 50 g lenteui 30 g (taggiasca-)olijven, ontpit rode paprika knoflook rozemarijn[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gegrilde kip met granaatappelglazuur en[...]

Melissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Marokkaanse gehaktballetjes met ei en tomaat

Uit het boek Melk & Dadels van Rose stories & Nadia Zerouali (van 24Kitchen) komt dit recept voor zeer smakelijke doordeweekse gehaktballetjes. Het[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Chinees varkensvlees met paprika en chilipeper

Ingrediënten: 300 gr mager varkensvlees in stukjes van 2,5 cm 1 groene paprika, schoongemaakt, in stukjes 1 rode peper zonder zaadjes, in stukjes 4 bosuitjes,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Libanese gehaktballetjes met zoete aardappel in[...]

Ingrediënten: ½ kg gehaktballetjes* (shortcut: een zak Ikea balletjes) ½ kg zoete aardappelen (bataat) 1 kg tomaten of een groot blik tomaten en een[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Biefstuk met paprika uit Peru, de lomo saltado

Lomo saltado uit Peru Moestuin. Alle hedendaagse kookboeken gaan uit van de seizoenen en zelfs van de eigen moestuin. Zonder moestuin lijk je bijna niet meer[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kip uit Peru met aji verde

Ik heb al eerder geschreven over de nieuwste trend, de keuken uit Peru. Het eerste recept was lomo saltado , roergebakken biefstuk. Het is een vrijwel[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Catalaanse gehaktballen Boles de Picolat

Traditionele gehaktballetjes uit Noord-Catalonië, de Roussillon, in het zuiden van Frankrijk. Boles de picolat is Catalaans voor balletjes van gehakt die[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy