Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 680 recepten
voor 4 personen 750 gram rundvlees 2 uien, in stukken gesneden 4 rode paprika`s, in stukken gesneden 4 deciliter bouillon (rund) 2 deciliter rode wijn 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr rundergehakt 1 kleine ui 2 beschuiten 1 ei zout, peper 1 theelepel paprikapoeder nootmuskaat 1 liter bouillon (van 2 tabletten) 750 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 340 g quorngehakt 140 pesto 4 tomaten 2 gele paprika`s 1 sjalot 300 g (volkoren) pasta 1 eetl. olijfolie Italiaanse kruidenmix Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -750 gram rundvlees -4 middelgrote uien -3 zwarte wortelen -4 meiknolletjes -4 pastinaken -6 middelgrote aardappelen -4 teentjes knoflook -3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het gehakt: 500 gram half om half gehakt of rundergehakt - 1 ei - 2 afgestreken eetlepels paneermeel - nootmuskaat, peper en zout naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -8 kleine lamskoteletjes -witte peper uit de molen en zout VOOR DE SAUS: -150 g gesnipperde uien -100 g doorregen spek (dobbelsteentjes) -200[...]
Bron: smulweb.nl625 gr aubergines overlangs in plakken van 1,5 cm, zout, 5 ons uitgebeende lamsschouder of bout in even grote stukken, olijfolie, saffraan, 1/2 tl gemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 lamsracks van 600gr 100gr shii-take 100gr kastagnechampignons 100gr oesterzwammen 100gr cantharellen 5 tenen knoflook Verse rozemarijn 0.5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 - 500 gr eendeborstfilet, 2 gele paprika`s, 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, beetje boter, beetje paprikapoeder, verse tijm, olijfolie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 g half om half gehakt 2 EL verse koriander, fijngesneden 1 zout en peper 1 EL maïzena 1 rode paprika 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR DE TOMATEN-PAPRIKASAUS: 4 el olijfolie 10 grote tenen knoflook (geperst of in plakjes, is naar smaak) 5 sjalotjes (heel fijn gesneden) 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g riblappen of runderlappen, in grove stukken 2 eetlepels rode-wijnazijn 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel gedroogde oregano 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nl