Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
voor 6 personen 1 kg doorregen runderlappen, op kamertemperatuur 1 eetlepel milde paprikapoeder vergemalen zwarte peper 3 eetlepels olijfolie 1 teen knofl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 ajuinen 2 pastinaken 1 rode paprika 1 groene paprika 1 gele paprika 3 tenen knoflook ½ dl kippen bouillon peper en zout 1 tl ras el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g mager runderstoofvlees 250 g jonge wortelen 1 pastinaak 1 ui 4 takjes verse tijm 2 blaadjes laurier 200 ml bruin tafelbier 1 sneetje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g mager runderstoofvlees 250 g jonge wortelen 1 pastinaak 1 ui 4 takjes verse tijm 2 blaadjes laurier 200 ml bruin tafelbier 1 sneetje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 lamsbout van 1800 gram 250 gram gerst 800 gram gemixte groenten (bijv. wortels, pastinaak, koolraap, spinazie, witte kool, prei) olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 2 personen 1 Rode ui 1 Granaatappel 3 Pastinaak 360 g Vastkokende aardappel 1 Knoflook (teen) 250 g Kalkoenfilet 150 g Cherrytomaten 80 g Mesclun[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 450 g mager lamsgehakt 1 grote ui, fijngesneden 3 worteltjes, fijngesneden 3 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 800g stoofvlees (sukadestuk) 300g spek (gezouten, bij voorkeur niet gerookt) 1 winterpeen 8 tenen knoflook 2 uien 500g pastinaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 800 g bloemige aardappels, geschild en kleingesneden 4 kleine pastinaken, geschrapt en in lengterichting in vieren 4 wortels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 lamsbout van 1800 gram 250 gram gerst 800 gram gemixte groenten (bijv. wortels, pastinaak, koolraap, spinazie, witte kool, prei) olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 125 g gedroogde zwartoogbonen, een nacht geweekt 2 el olijfolie, extra vergine 2 uien, in schijfjes gesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 200 g pastinaken 600 g regenboog winterpeen (schaal) 1 kg roodschillige aardappelen 5 el arachideolie 2 el anijszaad 4 tl zeezout 525 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr runderstoofvlees in stukken 3 eetlepels olijfolie 2 stukken (7 cm) verse gember, geschild en gehakt 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlNiets lekkerder als met de herfst en zeker in de winter, je huis te vullen met de geur van een ovenheerlijke stoof! Echt.... ik houd het er zo van, als het[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 450 g magere sudderlappen, zonder vet en in blokjes van 5 cm gesneden 1 grote ui, in stukken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 8 1 eetlepel olie 1,5 kg rundvlees in blokjes 2 grote uien, versnipperd 4 mooie wortelen, in plakjes 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nl