recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder zuurkool basilicum

Gevonden 16 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Lamsbout op carpaccio van portobello, loempia`s[...]

voor 4 personen 1 teentje knoflook 4 eetl olijfolie 1 eetl mosterd 4 lamsboutlapjes a 150 g 4 portobello`s 4 grote nicola aardappelen, geschild 2 eetl[...]

Bron: smulweb.nl
Runderstoofschotel met bier en[...]

Ingrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 500 g magere runderlappen, in blokjes van 2-3 cm 2 uien, in ringen 1 eetl. bloem 6 dl donker bier van goede[...]

Bron: allrecipes.nl

Gegrilde biefstuk met tomaten, uien en[...]

Ingrediënten Porties : 4 6 theel. olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 4 dikke ringen van een rode ui (ruim 1 cm dik) 4 grote portobellopaddestoelen,[...]

Bron: allrecipes.nl
Biefstuk met paddestoelen-wijnsaus

Ingrediënten Porties : 6 650 gr biefstuk of entrecote Voor de saus 50 gr boter 1 sjalot, fijn gesnipperd 4 portobello champignons, in plakjes 375 ml rode[...]

Bron: allrecipes.nl
Kip  in witte wijn van Nigel Slater

Coq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
paddenstoelen bourguignon

Wat een succesrecept is dit, van Smittenkitchen (met enige aanpassingen van mijn hand). Een bourguignon zonder de boeuf dus vegetarisch! En ik kan je[...]

Bron: evakooktover.blogspot.nl
Portobello-burger

Een broodje hamburger kent iedereen... Maar wat als je van hamburgers houdt en niet van brood? Natuurlijk lust ik ook best een los hamburgertje, maar deze[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl
Varkenshaas met gekonfijte ui

Ingrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]

Bron: ah.nl
Portobello burger met geitenkaas en pesto

Eenvoud kan zo lekker zijn... En ik ben dol op portobelloburgers, stevige beet en perfecte smaak! Pesto kan je zelf maken naar smaak, met kaas of zonder kaas[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl
Portobello-burger

Een broodje hamburger kent iedereen... Maar wat als je van hamburgers houdt en niet van brood? Natuurlijk lust ik ook best een los hamburgertje, maar deze[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl
Kip met wijn en pompoenpuree

Een recept van de Engelse kok Nigel Slater uit het NRC van een paar weken geleden. Dus dat kan heel goed hier in Engeland, maar natuurlijk ook thuis in[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl
Portobello burger

4 portobello of weidechampignons, olie, knoflook, honing, witte wijnazijn, pakje Port Salut, tomaten, avocado, ui, alfalfa, 4 witte bolletjes, ketchup en[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl
Biefstuk met portobello uit de wok

Een makkelijke, snelle maaltijd voor één persoon. Zo zie je maar weer dat gezond niet ingewikkeld hoeft te zijn! Ingrediënten voor 1 persoon: 20 ml olijfolie 1[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl
Beef Wellington

voor 4 personen 600 gram kogelbiefstuk aan 1 stuk van gelijke dikte 1 el olie 25 g roomboter 100 g sjalotten (fijngesneden) 250 g champignons (fijngesneden)[...]

Bron: smulweb.nl
GEVULDE VARKENSHAAS MET AARDAPPELTJES EN SLA

voor 4 personen =1 varkenshaas(ca.550 gram) 2 eetl.olijfolie = 3 theel. pesto rosso, =50 gram geraspte kaas = 1 pak prochutto mediterrane ham, =1 pak[...]

Bron: smulweb.nl
Beef Wellington

voor 4 personen 600 gram kogelbiefstuk aan 1 stuk van gelijke dikte 1 el olie 25 g roomboter 100 g sjalotten (fijngesneden) 250 g champignons (fijngesneden)[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy