Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen 1 teentje knoflook 4 eetl olijfolie 1 eetl mosterd 4 lamsboutlapjes a 150 g 4 portobello`s 4 grote nicola aardappelen, geschild 2 eetl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 600 gram kogelbiefstuk aan 1 stuk van gelijke dikte 1 el olie 25 g roomboter 100 g sjalotten (fijngesneden) 250 g champignons (fijngesneden)[...]
Bron: smulweb.nlEen makkelijke, snelle maaltijd voor één persoon. Zo zie je maar weer dat gezond niet ingewikkeld hoeft te zijn! Ingrediënten voor 1 persoon: 20 ml olijfolie 1[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl4 portobello of weidechampignons, olie, knoflook, honing, witte wijnazijn, pakje Port Salut, tomaten, avocado, ui, alfalfa, 4 witte bolletjes, ketchup en[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlEen recept van de Engelse kok Nigel Slater uit het NRC van een paar weken geleden. Dus dat kan heel goed hier in Engeland, maar natuurlijk ook thuis in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen broodje hamburger kent iedereen... Maar wat als je van hamburgers houdt en niet van brood? Natuurlijk lust ik ook best een los hamburgertje, maar deze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEenvoud kan zo lekker zijn... En ik ben dol op portobelloburgers, stevige beet en perfecte smaak! Pesto kan je zelf maken naar smaak, met kaas of zonder kaas[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten 300 g farfalle (pasta, zak 500 g) 50 g boter 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 schaal biefstukpuntjes ((300 g), op kamertemperatuur) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 500 g magere runderlappen, in blokjes van 2-3 cm 2 uien, in ringen 1 eetl. bloem 6 dl donker bier van goede[...]
Bron: allrecipes.nlEen broodje hamburger kent iedereen... Maar wat als je van hamburgers houdt en niet van brood? Natuurlijk lust ik ook best een los hamburgertje, maar deze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWat een succesrecept is dit, van Smittenkitchen (met enige aanpassingen van mijn hand). Een bourguignon zonder de boeuf dus vegetarisch! En ik kan je[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 650 gr biefstuk of entrecote Voor de saus 50 gr boter 1 sjalot, fijn gesnipperd 4 portobello champignons, in plakjes 375 ml rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 6 theel. olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 4 dikke ringen van een rode ui (ruim 1 cm dik) 4 grote portobellopaddestoelen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels balsamico 2 eetlepels olijfolie 1 theelepel gedroogde basilicum 1 theelepel gedroogde oregano 1 eetlepel knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen =1 varkenshaas(ca.550 gram) 2 eetl.olijfolie = 3 theel. pesto rosso, =50 gram geraspte kaas = 1 pak prochutto mediterrane ham, =1 pak[...]
Bron: smulweb.nl