Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Ingrediënten 300 g basmatirijst (zak a 1 kg) 1 schaaltje peultjes (200 g) 1/2 ananas 3 el zonnebloemolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 tl sambal oelek[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kg runderlappen 2 uien 100 g boter peper en zout 300 g knolselderij 300 g prei 200 ml vleesbouillon (van tablet of uit pot) 1 flesje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 1 1 hamlap van ca. 100 gram 1 eetlepel ketjap 1 theelepel suiker mespunt cayennepeper desgewenst mespunt gemberpoeder 1 dun[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Rijst, 600 gram varkensstoofvlees, zout, peper, gemberpoeder, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 rode paprika, 1 prei, 1 zure appel, 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram mager rundvleees in reepjes of blokjes, 4 eetlepels ketjap manis, 4 theel sambal oelek, 1 theel. suiker, 125 gram prei in halve[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram bieflappen, 2 stelen bleekselderij, 1 groene paprika, 1 prei, 1 groene spaanse peper, 1 tl bouillonpoeder, 3 el water of melk, boter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram bieflappen, 2 stelen bleekselderij, 1 groene paprika, 1 prei, 1 groene spaanse peper, 1 tl bouillonpoeder, 3 el water of melk, boter[...]
Bron: smulweb.nlGisteravond maakte ik een snelle gehakthachee met zilvervliesrijst. Het smaakte heerlijk ondanks dat ik verschillende aanpassingen deed aan het standaard[...]
Bron: amandakookt.blogspot.comIngrediënten 1 pak wilde en witte rijst (250 g) 800 g prei 2 teentjes knoflook 5 eetlepels olijfolie 2 schaaltjes Tivall Griekse rondo's (a 200 g) 1 blik[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eetlepels boter 500 g hamlappen (in kleine blokjes) 3 uien (fijngesnipperd) 300 g prei (in dunne ringen) 3 eetlepels grove mosterd 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 x 300 g rib-runderlappen (in kleine stukjes) 50 g boter 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 bakje champignons ((250 g), in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 envelopje saffraan 50 g boter 200 g prei (in dunne ringen) 200 g basmatirijst 500 ml vleesbouillon (tablet of pot) 100 g gewelde abrikozen[...]
Bron: ah.nlMijn pepers in de kas worden niet rood aan de plant. De pepers worden alleen rood als ik ze pluk en in de vensterbank leg. Ze zijn wel mooi groot geworden aan[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWat is dit lekker zeg! mmmmm...ben niet zo'n fan van gehaktballen, maar zo lust ik ze graag. Het orignele recept komt uit het blaadje Boodschappen, maar ik[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlMijn pepers in de kas worden niet rood aan de plant. De pepers worden alleen rood als ik ze pluk en in de vensterbank leg. Ze zijn wel mooi groot geworden aan[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBoeuf Bourgignon is een Frans stoofgerecht dat altijd rundvlees en rode wijn bevat. Boeuf is immers rundvlees in he t Frans . Het heeft ook altijd spek of[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl