Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
voor 4 personen 500 g verse schouderkarbonade ½ t chilipoeder 1 t zeezout 1 t kurkuma 2 t knoflookpoeder 1 t gemberpoeder 2 el ketjap manis 1 t zwarte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 100 g boter 2 grote uien (fijngesneden) 750 g sucadelappen (in stukken) 100 ml vleesbouillon (van tablet) 2 laurierblaadjes 2 kruidnagels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g varkensfricandeau (of -filet) zout en peper 1 kleine appel 10 gewelde pruimen zonder pit (zakje a 250 g) 1 el citroensap 40 g boter of[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak aardappelwafeltjes (diepvries, 450 g) 1 zakje pijnboompitten (65 g) 3 uien 4 eetlepels olijfolie 1 zakje rode kool met appel (gekookt[...]
Bron: ah.nlEen makkelijk recept. Ingrediënten : 1 kg kruimige aardappelen 80 gram boter 1 ui ½ rode kool 2 el rietsuiker 75 ml Balsamico azijn 1 takje rozemarijn 3[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDe laatste weken van augustus kreeg ik door het druilerige weer zin in winterse gerechten. Erwtensoep bijvoorbeeld, of zuurkoolstamppot. Gelukkig ben ik eigen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten Porties: 8 1 pot (900 ml) zuurkool 1 middelgrote witte kool, geraspt 200 gr Poolse worst, gehalveerd en in plakjes gesneden 250 gr spek, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 eendenborstfilets 2 tl 5 kruidenpoeder 400 g groene kool 3 bosuitjes 1 rode peper 3 cm verse gember (zakje 150 g) 2 el arachideolie 200 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Wat heeft u nodig : 600g sucadelappen 1 eetlepel Limburgse mosterd, bv Gulpener fijne mosterd. Indien deze niet verkrijgbaar is, neem dan een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g verse schouderkarbonade ½ t chilipoeder 1 t zeezout 1 t kurkuma 2 t knoflookpoeder 1 t gemberpoeder 2 el ketjap manis 1 t zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram magere runderlappen 60 gram boter Zout peper 2 uien 2-3 tenen knoflook 2 tomaten 3 kruidnagels snufje foelie 2 laurierblaadjes 1 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]
Bron: smulweb.nlNet kregen we de uitnodiging voor de jaarlijkse buurtkerstborrel in de brievenbus. Dat is waar ook..... Kerst is al over een paar weken! Ik heb er eigenlijk[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten ½ rodekool 2 winterpenen 70 g boter 500 g biologische riblappen 4 sjalotten 10 g rundvleeskruiden 300 ml rode wijn ½ biologisch[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen Lam 1 lamsrack, botjes verwijderd en achtergehouden 2 teentjes knoflook, in plakjes 2 takjes rozemarijn, in stukjes gebroken 2 el. honing 25[...]
Bron: smulweb.nlNiks is zo lekker als een boterzacht stuk rundvlees dat uit elkaar valt als je je vork erin prikt... :) Met een heerlijke ouderwetse smaak en een lekkere dikke[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nl