Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten ½ rodekool 2 winterpenen 70 g boter 500 g biologische riblappen 4 sjalotten 10 g rundvleeskruiden 300 ml rode wijn ½ biologisch[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties: 8 1 pot (900 ml) zuurkool 1 middelgrote witte kool, geraspt 200 gr Poolse worst, gehalveerd en in plakjes gesneden 250 gr spek, in[...]
Bron: allrecipes.nlMijn ideale kerstdiner is met rollade als hoofdgerecht. Omdat het zo lekker is natuurlijk, maar ook gevoed door sentiment omdat mijn moeder het ook graag op[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten 800 g varkensfricandeau (of -filet) zout en peper 1 kleine appel 10 gewelde pruimen zonder pit (zakje a 250 g) 1 el citroensap 40 g boter of[...]
Bron: ah.nlMijn ideale kerstdiner is met rollade als hoofdgerecht. Omdat het zo lekker is natuurlijk, maar ook gevoed door sentiment omdat mijn moeder het ook graag op[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl. Parelhoen met druiven Ingredienten 1 Parelhoen 1 teentje knoflook takje thijm 1 soeplepel olijfolie 1 Sinaasappel 2 trossen druiven 2 glazen witte wijn 10[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 2 personen Marinade Per persoon 2 konijnenbouten 1 beker witte azijn(of meer) 1 beker water (of meer) De konijnenbouten moeten onderwater (azijn) staan.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr.paarden poulet500 gr.uien.2teentjes knoflook.1rode paprika.1groene paprika.2 prei 2wortels.1 rode pepertje.1pakje mix voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Een stuk 500-600 gram beetje doorregen varkensvlees,dat bij het braden sappig blijft en als gaar is, in schijfjes gesneden kan worden. Geen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Marinade Per persoon 2 konijnenbouten 1 beker witte azijn(of meer) 1 beker water (of meer) De konijnenbouten moeten onderwater (azijn) staan.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kalfs saltimbocca 4 x 150 gr kalfsoester 4 plakken parma ham 4 blaadjes salie 1/2 groene kool in dunne reepjes 20 gr spek in dunne kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr.paarden poulet500 gr.uien.2teentjes knoflook.1rode paprika.1groene paprika.2 prei 2wortels.1 rode pepertje.1pakje mix voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Een stuk 500-600 gram beetje doorregen varkensvlees,dat bij het braden sappig blijft en als gaar is, in schijfjes gesneden kan worden. Geen[...]
Bron: smulweb.nl