recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees met knoflook

Gevonden 54 recepten

INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Pittige Kip Aka-Togarashi in zoetzure saus met[...]

voor 4 personen 500 gr. Kipfilet, in handzame blokjes gesneden 1 Groene ui, niet al te groot, in fijne ringen gesneden 1 Groene Ui in stukjes 1 Rode Zoete[...]

Bron: smulweb.nl

Gehaktballetjes op brood met spitskool!

Het weekend is bij uitstek een aangelegenheid om hier in huize Eekma iets van gyros, shoarma, kapsalon, naanbrood met iets lekkers zoals chili of taco's,[...]

Bron: miss-eekma.blogspot.nl
Noedel kip en varkensvlees

Even in de koelkast kijken........ Er zijn nog taugé die ik zelf heb geteld en kippenbout. Dan denk ik dat ik even snel een noedel ga maken. Lekker bij het[...]

Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nl
Gepaneerde karbonade pittig-zoet gemarineerd.

voor 4 personen 500 g verse schouderkarbonade ½ t chilipoeder 1 t zeezout 1 t kurkuma 2 t knoflookpoeder 1 t gemberpoeder 2 el ketjap manis 1 t zwarte[...]

Bron: smulweb.nl
Kipfilet met veel kruiden en specerijen

voor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]

Bron: smulweb.nl
Bobotie gehaktballen

voor 4 personen - 500 g rundergehakt - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1/2 theel. zout - 1 eetl. abrikozenjam - handjevol rozijnen - 1 eetl. azijn of[...]

Bron: smulweb.nl
Limburgs stoofvlees

voor 4 personen Wat heeft u nodig : 600g sucadelappen 1 eetlepel Limburgse mosterd, bv Gulpener fijne mosterd. Indien deze niet verkrijgbaar is, neem dan een[...]

Bron: smulweb.nl
Gepaneerde karbonade pittig-zoet gemarineerd.

voor 4 personen 500 g verse schouderkarbonade ½ t chilipoeder 1 t zeezout 1 t kurkuma 2 t knoflookpoeder 1 t gemberpoeder 2 el ketjap manis 1 t zwarte[...]

Bron: smulweb.nl
Kalkoen met rodekool en appeltjes

Ingrediënten Porties : 4 6 theel. plantaardige olie 2 theel. balsamico 4 stukken kalkoenbiefstuk van ca. 1 cm dik (totaal ca. 500 g) 1 rode ui, in smalle[...]

Bron: allrecipes.nl
Draadjesvlees zoals vroeger - smelt op je tong

voor 4 personen 600 gram magere runderlappen 60 gram boter Zout peper 2 uien 2-3 tenen knoflook 2 tomaten 3 kruidnagels snufje foelie 2 laurierblaadjes 1 1/2[...]

Bron: smulweb.nl
Kipfilet met veel kruiden en specerijen

voor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]

Bron: smulweb.nl
Bobotie gehaktballen

voor 4 personen - 500 g rundergehakt - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1/2 theel. zout - 1 eetl. abrikozenjam - handjevol rozijnen - 1 eetl. azijn of[...]

Bron: smulweb.nl
Kip-notenpannenkoeken

Ingrediënten Porties : 4 125 g bloem 1 ei, losgeklopt 300 ml halfvolle melk 1 tl zonnebloemolie zout en peper Kip-notenvulling 50 g cashewnoten 1 el[...]

Bron: allrecipes.nl
Rundvlees met rode wijn

Net kregen we de uitnodiging voor de jaarlijkse buurtkerstborrel in de brievenbus. Dat is waar ook..... Kerst is al over een paar weken! Ik heb er eigenlijk[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Lamsrack met rode wijnsaus, paddestoelen en kool

voor 2 personen Lam 1 lamsrack, botjes verwijderd en achtergehouden 2 teentjes knoflook, in plakjes 2 takjes rozemarijn, in stukjes gebroken 2 el. honing 25[...]

Bron: smulweb.nl
Gehaktballen met jus ala oma en kliekje

Jeeuj, vandaag heb ik mijn eerste gehaktbal gedraaid mahaha. Meteen geprobeerd of ik er ook jus van kon trekken, gezien ook dat hier niet te koop is. Daarbij[...]

Bron: cluelessculinary.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy