Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 4 personen 1 ui 200 gram worteltjes 150 gram diepvries sperzieboontjes 4 aardappelen 1 pond magere lamslapjes 5 eetl. boter zout en peper 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlHallo! Gisteravond heb ik niet geblogd, maar via Facebook toch laten weten waar ik had gegeten: bij de Bazar in Amsterdam! Op zich was het eten best lekker,[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 4 personen 4 scharrel- of maïskipfilets 1 tl gedroogde salie, optioneel 8 plakjes rauwe ham (bijvoorbeeld parmaham) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlBij ham denk ik toch altijd meer aan iets voor op je brood, dan voor bij het warm eten. Ja, grote hammen bij een buffet, maar dat past niet helemaal in de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIn de herfstvakantie mocht ik in mijn eentje vier dagen naar Ierland. Dit was alweer een hele tijd geleden en het was wel nodig. Al was het maar om mijn Ierse[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten 1 kg kipfilet (ca. 5 stuks, voor 2-3 dagen, zie tips) 1 potje tapenade van zongedroogde tomaten (140 g) 100 g katenspek 4 el olijfolie 800 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (vastkokend, gewassen en in stukken) 2 x 2 ribkarbonades 2 el olijfolie (+ extra scheutje) 500 g sperziebonen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: *500 gram gehakt *450 gram sperziebonen (vriezer mag ook) *1 rode paprika *1 ui *pakje cheddar *zakje shoarmakruiden (voor 1 kg vlees) *olijfolie[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDit lekkere gerecht kwam ik tegen in het blaadje van de Plus, Boodschappen. Al eerder maakte ik een kipgerecht met met abrikozen, appel en kaneel . Een[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlDeze kipfilet staat geregeld bij ons op het menu. Hij is lekker en simpel te maken. Je zou hem ook makkelijk voor bv. de kerst op het menu kunnen zetten. Hij[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlvoor 4 personen * 600 gr varkenslappen. * 1 ui. * 1 teentje knoflook. * 2 eetlepels olie. * 2 eetlepels tomatenpuree. * 1 eetlepel milde paprikapoeder. * 1/2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 konijn, schoongemaakt met kop en lever peper en zout 1 grote ui (of 2 kleinere) 6 theelepels gele kerrie (het liefst van Cross[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400-500 gr kippenbouten of kipfilet 2 eetlepels masala kerriepoeder 1 ui 2-3 teentjes knoflook 1 klein blikje tomatenpuree 1[...]
Bron: allrecipes.nl