Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Dit recept komt uit het beroemde boek, De kunst van het koken, van Julia Child. Ik moet eerlijk zeggen: een geweldig boek! Zelden heb ik zulke uitgebreide[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIngrediënten 1 kg panklare hutspotgroente 2 eetlepels olie 400 g hamlappen 1 eetlepels bloem 300 ml volle rode wijn 1 vleestomaat (in parten) 1[...]
Bron: ah.nlHamburgers: tegenwoordig zijn de "gourmet"burgers volop trendy en heb je stijlvolle restaurants die zich hier duidelijk in profileren. Dus nee dan heb ik het[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beDe Engelse keuken staat niet echt heel goed bekend. Toch zijn er heel veel lekkere dingen te vinden aan de andere kant van de Noordzee. Gezien het aantal[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen voor basis tomatensaus 3 e olijfolie 1 grote ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn 2 rode pepers, zonder zaden, fijn3 bosuitjes, fijn blokjes[...]
Bron: smulweb.nlDe roomsaus wordt niet gemaakt met slagroom, maar met roomkaas. De filets worden - nadat ze zijn platgeslagen tot ze overal even dik zijn - door de bloem[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comTessa, mijn dochter, riep toen ik dit gerecht op tafel zette direct uit "mam, heb je dat recept van een Australische website? Dit gerecht serveren ze namelijk[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 750 gram rundvlees, bloem, zout, peper, 3 flinke uien, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram champignons, scheutje azijn, 1 blik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 4 eetlepels witte bloem zout en peper 6 dikke plakken kalfsschenkel 30 gr boter 2 eetlepels olijfolie 2 uien, grof gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 675 gr runderstoofvlees, in stukken 4 eetlepels bloem 2 eetlepels plantaardige olie zout en versgemalen zwarte peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kilo doorregen runderlappen 125 gr magere gerookte spekblokjes 1 gele paprika 1 rode paprika 3 uien 4 teentjes knoflook 1 klein Spaans[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. runderpoulet of in stukken gesneden sucadelappen 250 gr. uien in ringen gesneden 1,5 eetl. tarwebloem 50 gr. boter 1 rode paprika en 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kleine tomaten * 3 eetl. bloem * 1 stukje camembert van 150 gr. * 4 dunne ongepaneerde varkensschnitzels a 100 gr. * zout * peper * 1 theel.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g bloem (+ evt. beetje extra) 1 zakje gedroogde gist (7 g) 1 blikje maïskorrels ((198 g), uitgelekt) 2 el paprikapoeder 1 ei[...]
Bron: ah.nl