Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Een lamsrack is een stuk vlees van de rug van een lam, waar de rib-been botjes er nog ingelaten zijn. Een lamsrack wordt in één stuk gebraden, daarna worden de[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kilogram riblappen, niet al te mager - 10 sjalotjes - 3 teentjes knoflook - 150 gram magere gerookte spekreepjes - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 aardappelen, geschild, in partjes of dikke plakken 4 kipfilets 100 g kruidenroomkaas 2 eetl. rode pesto of tapenade 8 plakken rauwe ham 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 aardappelen, geschild, in partjes of dikke plakken, 4 kipfilets, 100 Gr. Kruidenroomkaas, 2 eetlepel. Rode pesto of tapenade, 8 plakken[...]
Bron: smulweb.nlrode ui, garam masala, gembersiroop, bruine suiker (gehakt/gemixt in keukenmachien), een beetje kruidenpasta uit een pataks pot (indiase currypasta mild),[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 1 kilogram riblappen, niet al te mager - 10 sjalotjes - 3 teentjes knoflook - 150 gram magere gerookte spekreepjes - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet was een plantaardige kerst dit jaar! Na de film 'Julie and Julia' leerde ik over de beroemde Franse stoofschotel boeuf bourguignon van Julia Child. Toen ik[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (kilo'tje vastkokend) 3 el olijfolie 2 tenen knoflook (fijngeperst) 1 el provençaalse kruiden (potje 11 g) 2 schaaltjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g vastkokende aardappels (geschild) 5 eetlepels roomboter (in blokjes) 1 teentje knoflook (geperst) 100 ml volle rode wijn 1 pot[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 schouderkarbonades 25 g boter 2 tenen knoflook (in plakjes) 2 rode uien (in dunne plakjes) 250 g kastanjechampignons 4 takjes tijm (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g runderbraadlappen (biologisch) 50 g boter 4 el olie 2 el bloem 200 ml rode wijn 6 jeneverbessen 2 laurierblaadjes (zakje) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1¼ kilo kruimige aardappels (in stukken) 1 ui (fijngesnipperd) 500 g rundergehakt 1 eetlepel tomatenketchup (hot) 3 eetlepels olijfolie[...]
Bron: ah.nlTen eerste: excuus voor de lelijke foto. Sinds de wintertijd is ingegaan is he t foto's maken een stuk moeilijker vanwege het licht. Dat wordt dus weer mijn[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIk heb dit recept uit een van mijn kookboeken en wij vinden het beiden erg lekker. Ik vindt het het lekkerst met brood erbij om lekker in de saus te dopen, Kip[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl