Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
voor 4 personen 1 kilogram riblappen, niet al te mager - 10 sjalotjes - 3 teentjes knoflook - 150 gram magere gerookte spekreepjes - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 1 kilogram riblappen, niet al te mager - 10 sjalotjes - 3 teentjes knoflook - 150 gram magere gerookte spekreepjes - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 800 g runderbraadlappen (biologisch) 50 g boter 4 el olie 2 el bloem 200 ml rode wijn 6 jeneverbessen 2 laurierblaadjes (zakje) zet alles op[...]
Bron: ah.nlZin in een echt winters gerecht? Dan is dit iets voor jou! De ovengebakken chips van zoete aardappel geven het - bijna klassieke - gerecht een moderne twist en[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIn Belgenland is er vorig jaar een verkiezing geweest van 'de Belgische Klassieker in de Keuken', Op d'n televisie bij Jeroen Meus in het programma Dagelijkse[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen 1 hazenbout ( e.v.t vlees insmeren met mosterd). 1 grote wortel 1 aardappel 1 stengel bleekseldery 2 tene verse knoflook gesnipperd verse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 stukken konijn 30 gr boter 2 uien, grof gesneden 1 teentje knoflook, grof gesneden 1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 flinke varkenshaasjes, zout, peper, 21/2 dl rode wijn, 2 dl rode port, 5 jeneverbessen, gekneusd, 2 laurierblaadjes, 40 g boter, 2 dl[...]
Bron: smulweb.nl