Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 1 flinke kalkoenfilet 1 flesje Barbar bier 4 zilveruitjes met groen fijngesnipperd 2 teentjes knoflook fijngesnipperd wat vers gesneden[...]
Bron: smulweb.nlLamsfilet met zoete Aardappelpuree 4 lamsfilets 1500 gram zoete aardappelen (of gewone aardappelen) 500 gram sperziebonen 200 gram kastanjechampignons 1 rode[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlDit heb je nodig: Voor 5 personen: 1 flinke lamsbout; 3 eetlepels mosterd; 2 eetlepels honing; 2 grote fijngehakte uien; 2 geschrapte en in plakjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlHoi hoi! Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor een kerstmaal. Ik had onwijs veel zin in biefstuk, maar had geen geld meer op m'n rekening. Of nouja, nog[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHoewel ik niet perse een vlees fanaat ben, vind ik een stuk luxe varkenshaas toch vrij aangenaam smaken... Je kunt dit recept eten met rijst, pasta, gebakken[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten: 1 Kg. kippenonderbouten 600 cl. water Zout (naar smaak) Gemalen zwarte peper (naar smaak) Gehakte peterselie 1 Pakje saffraan Aardappelen,[...]
Bron: mijnspaansekeuken.blogspot.comDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOh my ... wat houd ik toch van zoete aardappel. Het staat voor mij gelijk aan comfort en maakt het daarom ultiem comfort food . Meestal rooster ik ze in de[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlVan de afgelopen dagen had ik nog champignons, pastinaak en zoete aardappelen over. Met nog wat andere ingrediënten een heerlijk vegetarisch gerecht gemaakt.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVolgens de Jumbo is dit een voorgerecht, maar met geroosterde groenten erbij heb je ook een heerlijk hoofdgerecht. Zeker na een fietstocht van 106 km die we[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlKip in Wijn met Pruimen en Bloemkool Dit recept is een lichtere variant van het klassieke Franse gerecht, Coq au vin. Dit gerecht is een stoofschotel met een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen * 600 gr lamsbout zonder bot in 4 lapjes * naar smaak zout en peper * 1 dl olijfolie + 2 eetl extra * 55 gr boter * 2 grote uien in halve[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo sucadelappen 1 ons Herz salami Anderhalf ons gerookt spek (blokjes) 1 blik tomaten 1 groot blikje tomatenpuree 3 paprika`s 5 uien 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Varkensribben: 1,5 kg platte varkensribben 5 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels gembersiroop 1 eetlepel zoete chillisaus 3 geperste tenen[...]
Bron: smulweb.nl