Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Overlopend van inspiratie na de workshop van Annabel Langbein liep ik bij de slager naar binnen. Van alle ideeën kon ik geen keuze maken, en blijkbaar was dat[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties: 2 330 gr varkensvlees, in blokjes 1 zoete aardappel, geschild en in stukken gesneden 1 courgette, in schijfjes 1 gele paprika,[...]
Bron: allrecipes.nlPasen vandaag en traditioneel wordt dan lam geserveerd. Wel ik ben altijd al een buitenbeentje geweest en kies voor... eend! Eend en zoet gaan goed samen. En[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLomo saltado uit Peru Moestuin. Alle hedendaagse kookboeken gaan uit van de seizoenen en zelfs van de eigen moestuin. Zonder moestuin lijk je bijna niet meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: ½ kg gehaktballetjes* (shortcut: een zak Ikea balletjes) ½ kg zoete aardappelen (bataat) 1 kg tomaten of een groot blik tomaten en een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlShaslick Toen ik van de week het verzoek kreeg hoe je shaslick kruiden maakt, Ben ik de kruidenhoek even in gedoken. Er stond nog geen recept van kruiden of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHoewel ik niet perse een vlees fanaat ben, vind ik een stuk luxe varkenshaas toch vrij aangenaam smaken... Je kunt dit recept eten met rijst, pasta, gebakken[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlHoi allemaal! Oei oei oei wat heb ik lekker gegeten vanavond:) Ik had van gisteren natuurlijk nog een biefstukje over én ik had van de week extra paprika's[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGoedenavond :) Vanavond heb ik super simpel Babi Ketjap van Conimex gemaakt, maar dan met kip en wat extraatjes. Je snijdt een kipfilet in reepjes en legt deze[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlVier keer binnen een paar weken at hij de Spicy Big Tray Chicken, soms alleen, soms met vrienden, in het onooglijk Chinees restaurantje Spicy Village , waar ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKip met Aardappeltjes, Pruimen en Granaatappelsaus. In dit heerlijke recept van Yotam Ottolenghi word pomegranatemolasse of syrup gebruikt. Verwar de syrup[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlShaslick Toen ik van de week het verzoek kreeg hoe je shaslick kruiden maakt, Ben ik de kruidenhoek even in gedoken. Er stond nog geen recept van kruiden of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl