Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Varkensstoofvlees +/- 750g 1 grote ui 1 teen knoflook 1 rode paprika 2 verse tomaten (of 4 cherry tomaten) 1,5 tl gerookte paprika poeder (pittig) of 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg sukadevlees 3 tenen knoflook 1 middelgrote ui 1 winterpeen 1 selderiesteel 1 bos peterselie 4 takjes tijm 3 laurierblaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 750 gr runder gehakt (niet te mager) - 1 rode paprika - 1 ui - 2 tenen knoflook - snufje kummel (karweizaad) PAS OP NIET TE VEEL! - 1 ei -[...]
Bron: smulweb.nlVarkensstoofvlees +/- 750g 1 grote ui 1 teen knoflook 1 rode paprika 2 verse tomaten (of 4 cherry tomaten) 1,5 tl gerookte paprika poeder (pittig) of 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 8 1 pot (900 ml) zuurkool 1 middelgrote witte kool, geraspt 200 gr Poolse worst, gehalveerd en in plakjes gesneden 250 gr spek, in[...]
Bron: allrecipes.nlDe laatste weken van augustus kreeg ik door het druilerige weer zin in winterse gerechten. Erwtensoep bijvoorbeeld, of zuurkoolstamppot. Gelukkig ben ik eigen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSnel ‘stoofvlees’ We hadden lekker vrij in de herfstvakantie en genoten van een paar mooie dagen. Op een druilerige donderdag kreeg ik zin om[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 200 g zelfrijzend bakmeel (gezeefd + extra voor bestuiven) 1 ei (losgeklopt) 1 1/2 tl zout 100 ml halfvolle melk 25 g boter 1 schaal[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje zuurkool (500 g) 250 g aardappels (kruimig) 1 ui 1 teentje knoflook 40 g roomboter ½ theelepel paprikapoeder zout (versgemalen)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g gekookte wijnzuurkool 3 el arachideolie 2 tl komijnzaad 7½ g tijm 250 g cranberrycompote (potje 250 g, Ocean Spray) 4[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 ui 600 g doorregen runderlappen 50 g boter of margarine 100 g ontbijtspek in blokjes 400 g zuurkool 2 tl karwijzaad 1 tl paprikapoeder 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 konijnenbouten 2 el gekruide bloem (met peper en zout gemengd) 50 gr boter 4 sjalotjes (in ringetjes) 2 teentjes knoflook (in plakjes) 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gr boter of reuzel, 500 gr sucade-of riblappen (in blokjes), 4 grote uien (gehalveerd in grove ringen), 1 winterwortel (geschrapt, in[...]
Bron: smulweb.nl