Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Een lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 750 gr Lamsnek, 4 middelgrote uien, 4 middelgrote wortelen, 4 meiknolletjes, 8 kleine aardappelen, 2 teentjes knoflook, 6 dl lamsbouillon, 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bouquet garni jeneverbessen: 1 koffielepel boter: 10 gram wortelen: 2 zout sjalotten: 200 gram olie: 5 cl parelhoen: 1 peper witte druiven:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg rund stoofvlees in blokjes, 1 grote ui, 2 flesjes Bruine Leffe, enkele sneden bruin brood, mosterd, bouquet garni, stoofvlees kruiden,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gram varkensrollade - zout, peper - 80 gram boter - 250 gram tomaten - 1 aubergine - tijm - laurier - peterselie - 25 kleine uitjes - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g dikke magere runderlappen 2 uien 250 g worteltjes 5 takjes peterselie 3 takjes tijm 2 laurierblaadjes 100 g stukjes vetspek zout, peper[...]
Bron: smulweb.nl2 uien 8 kruidnagels 3 wortelen 2 reepjes sinaasappelschil 1 stengel bleekselderij 1 theelepel jeneverbessen bouquet garni 1 fles rode wijn 2 lepels olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 Bouillon 1 karkas van een gebraden kalkoen 1 ui, in vieren gesneden 1 wortel, fijngehakt 2 stengels bleekselderij, fijngehakt[...]
Bron: allrecipes.nlWecken schijnt weer populair te zijn. Zelf ben ik tot nu toe nooit verder gekomen dan het maken van pruimenjam en appelstroop . Ik herinner me van vroeger dat[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlvoor 4 personen =4 Tomaten,= 1 Ui, =3 Knoflookteentjes, =700 gr.suddervlees (rund) =3 el Bloem,= 3 el kummel- zaadjes,=zout,zwarte peper =3 el olijfolie, =1[...]
Bron: smulweb.nlDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWecken schijnt weer populair te zijn. Zelf ben ik tot nu toe nooit verder gekomen dan het maken van pruimenjam en appelstroop . Ik herinner me van vroeger dat[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beAls ik bij mijn ouders ging eten in een weekend vroeg mijn moeder mij vroeger wel eens wat ik graag wilde eten. Ik heb daar vaak zonder te twijfelen direct[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlvoor 4 personen 3 el olijfolie 115g magere spekblokjes 1kg doorregen runderlappen, in blokjes van 4cm 1 grote ui, gesnipperd 2 (of meer) winterwortels, in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets, elk van 125 g 7 dl kippenbouillon 3 eetl. droge sherry of droge witte wijn 1 bouquet garni (peterselie, tijm en[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 20 g gedroogde paddestoelen, 3 dl hete kippenbouillon, 3 el olijfolie, 1/2 fijngesnipperde grote ui, 1,5 kg kip (verdeeld in 8 stukken), 1[...]
Bron: smulweb.nl