Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 10 personen -1 ui (fijngehakt) -1 wortel (fijngehakt) -olijfolie -1 lamsbout (circa 2 kg) -zout -1 groene of zwarte vijg per persoon -500 g druiven[...]
Bron: smulweb.nlNet kregen we de uitnodiging voor de jaarlijkse buurtkerstborrel in de brievenbus. Dat is waar ook..... Kerst is al over een paar weken! Ik heb er eigenlijk[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comLekker winterse kost: een stevige en verwarmende stoofschotel. Sinds ik heb ontdekt dat je rundvlees in de oven kunt stoven, doe ik het vaker. Bij stoven op[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIn de streekbox zat deze week rode kool en stoofvlees, dus een recept was snel bedacht. Ik vindt dit heerlijk alleen eten we het bijna nooit, omdat ik het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 800 g sukadelapjes 2 el bloem 2 el olijfolie 50 g boter 2 uien 50 g spekblokjes 10 jeneverbessen 4 kruidnagels 1 laurierblaadje 300 ml rode[...]
Bron: ah.nlDit receptje is om de een of andere onverklaarbare reden heel lang bij mijn concepten blijven steken. Er waren altijd wel dringender recepten to blog . Maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen Voor het stoofvlees: 800 gr runderstoofvlees, in blokjes van 2x2 cm 250 ml rode wijn 50 ml azijn 6 laurierblaadjes 6 kruidnagelen 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 800g sucade/runderlappen in dobbelstenen 2 el bloem 2 el olie 100 g boter 50 g spekblokjes 2 uien gesnipperd 4 kruidnagels 10 gekneusde[...]
Bron: smulweb.nl2 uien 8 kruidnagels 3 wortelen 2 reepjes sinaasappelschil 1 stengel bleekselderij 1 theelepel jeneverbessen bouquet garni 1 fles rode wijn 2 lepels olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g saucijsjes - 250 g ui, gepeld en in ringen - 1 grote teen knoflook, fijn gehakt - 250 g mager ontbijtspek, grofgehakt - 1 moesappel,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het stoofvlees: 800 gr runderstoofvlees, in blokjes van 2x2 cm 250 ml rode wijn 50 ml azijn 6 laurierblaadjes 6 kruidnagelen 6[...]
Bron: smulweb.nl