Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
voor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 3 sparerib van 500 tot 600 gram. zes dikke uien (twee uien per sparerib) in stukken 5 liter water bouillonblokjes negen dikke teentjes[...]
Bron: smulweb.nlVeel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 3 personen 3 sparerib van 500 tot 600 gram. zes dikke uien (twee uien per sparerib) in stukken 5 liter water bouillonblokjes negen dikke teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIk had bij het recept van zuurkool met zalm en reuzenbonen als eens ontdekt dat zuurkool en vis goed met elkaar combineren. Ook in dit recept van saltimbocca[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlFazant met Zuurkool Een echte klassieker onder de wildgerechten Nu ben ik zelf niet zo`n grote wild liefhebber Maar dit recept is wel een uitzondering.... Dus[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIn de streekbox zat deze week rode kool en stoofvlees, dus een recept was snel bedacht. Ik vindt dit heerlijk alleen eten we het bijna nooit, omdat ik het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlZuurvlees (Limburgs Zoervleisj) Ingrediënten (voor 4 personen) 1 kilogram mager runderstoofvlees (of paardenvlees), in stukjes 3 eetlepels vloeibare boter zout[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comIngrediënten 600 g runderriblappen (op kamertemperatuur) 50 g boter 100 ml wittewijnazijn 100 ml kraanwater (warm) 4 blaadjes laurierblaadjes (zakje) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ konijn (ca. 1200 g) zout en versgemalen peper 1 ui 1 winterwortel ½ selderijknol 6 takjes peterselie 1 laurierblad 2 kruidnagels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 2 laurierblaadjes (zakje) 5 jeneverbessen 2 el gedroogde rozemarijn 1 kg runderriblap (schaal) 750 ml volle rode wijn (bijv. Chianti)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1½ eetlepel jeneverbessen 2 varkenshaasjes (ca. 600 g) nootmuskaat (versgemalen) peper 5 eetlepels jenever (slijter) 50 g boter of[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: 1 parelhoen van een kilo, verdeeld, borstjes apart zout, peper 150 gram katen- of gerooktspek in blokjes 200 gram verse kleine uitjes of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.com