Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Eendenborst met soja, paksoi en sinaasappel Ingrediënten 3 tamme eendenborst 2 el sojasaus 2 el oestersaus 4 stronkjes mini paksoi of anders gewone paksoi 4 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen - 500 g rundergehakt - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1/2 theel. zout - 1 eetl. abrikozenjam - handjevol rozijnen - 1 eetl. azijn of[...]
Bron: smulweb.nlSchnitzeltjes met gebakken uien. Jonge kapucijners van Hak. Aardappels uit de oven (eerst even voorgekookt) met olijfolie, rozemarijn, tijm, knoflook en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 8 pita broodjes of Wraps 800 gr varkensnek of varkensfilet 1 zakje verstegen Gyros kruidenmix 2 tn knoflook 1 1/2 tl kaneel 5 el olijfolie 2[...]
Bron: smulweb.nlEen weekendje Ardennen tussen feestdagen en feestdagen blijkt de perfecte afleiding. Mét op de terugweg een culinaire pitstop bij de Carrefour Planèt te[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten: 2 kippenpoten of 4 kippendijen 2 volle eetlepels za'atar* 1 volle eetlepel sumac 1.5 tl piment (all spice) 1 tl kaneel 2 rode uien, fijngesneden[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Libanese keuken geldt als de meest verfijnde van de Arabische wereld. Shoarma is daar streetfood en vind je op elke hoek van de straat. Meestal lamsvlees en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTijdens onze vakantie aten we in een Midden-Oosters restaurant. Nu dacht ik altijd dat Midden-Oosterse gerechten leken op de Mediterrane keuken. Maar het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk heb nog wat stukjes kip over van de Provençaalse kip met courgette en tomaatjes die ik eerder deze week heb bereid en daarom maak ik een stoofschotel waarin[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beThe day after the day after. Ik moet zeggen dat de kalkoen me nog niet tegenstaat, het is meer de citroen marinade die mijn neus steeds minder tolereert. Dus[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIk vindt shoarma heerlijk, maar van kipaltijd erg droog. Daarom heb ik geexperimenteerd met vlees van de poten en dit blijft lekker mals en sappig en heeft ook[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlZoals heel Nederland was ik ook met de kerstdagen naar zowel mijn schoonouders als mijn eigen ouders. Mijn vriend en ik hadden aangeboden te koken op 2de[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIk wou al een tijdje iets maken met polenta. Ik kwam het ingredient tegen in kookboeken en ik zag de chefs ermee in de weer op tv. En ik werd nieuwsgierig. Het[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIk kreeg van de week eters en ik wou iets traditioneels maken maar ook een beetje vernieuwend zijn. Nu had ik een paar weken eerder een paar schattige[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlKofta met quinoa Kofta is een werelds gerecht, maar wat als je het zonder enge E nummers wilt eten met minder zout maar met wel veel kruiden. Zelf maken, even[...]
Bron: jolly-johanna.blogspot.nl