Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 114 recepten
Land van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen weekendje Ardennen tussen feestdagen en feestdagen blijkt de perfecte afleiding. Mét op de terugweg een culinaire pitstop bij de Carrefour Planèt te[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 250 ml water 150 ml droge witte wijn 50 ml wijnazijn 2 uien, gesnipperd 2 wortels, in reepjes gesneden zout en versgemalen peper[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nl1 halve kipfilet per persoon 2 gekneusde teentjes knoflook olijfolie en boter voor bakken gesmolten boter voor ovenschaal patentbloem goed op smaak gebracht[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo varkenshaas Verse rozemarijn (ongeveer 25 cm) 4 el olijfolie 8 el droge witte wijn 4 el rode balsamico Vers gemalen zwarte peper[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets, gelijkmatig plat geslagen 4 plakjes prosciutto 4 salieblaadjes 15 gr boter 1/2 glas droge witte wijn versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nl50 g geraspte belegen kaas, 50 g verse roomkaas met kruiden (bijv. Boursin), flink veel grof gemalen peper uit de molen, 2 varkenshaasjes a ca. 250 g, 10[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 40 gr boter 2 uien, dun gesneden 4 dunne plakjes kalfslever 1/2 glas witte wijn versgemalen zwarte peper naar smaak gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlVoor 2 personen: 2 ongepaneerde varkensschnitzels, 1 sjalotje, 100 gram champignons, 25 gram boter, 1 el bloem, 1 dl droge witte wijn, 1/8 liter slagroom, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comBenodigdheden: 500 gr. rundvlees 2 grote uien 1 bakje champignons 1 grote winterwortel 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels witte tarwebloem 1 kl. blikje[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlVarkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 125 g pistachenoten 6 sneetjes oud witbrood 2 bakjes zongedroogde tomatentapenade (a 100 g) 2 grote stukken varkensfricandeau (a 500 g) zout[...]
Bron: ah.nlEen lamsrack is een stuk vlees van de rug van een lam, waar de rib-been botjes er nog ingelaten zijn. Een lamsrack wordt in één stuk gebraden, daarna worden de[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten: 800 gr varkensfilet een doosje waterkers plakjes mortadella 2 blaadjes salie 40 gr gepelde walnoten 1 ui 8 sjalotjes half glas witte wijn 5 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 rode paprika's 1 ui 2 tenen knoflook 1 gedroogde chilipeper (chille) 3 eetlepels olijfolie 1 blik gepelde tomaten (400 g) 1 dl droge witte[...]
Bron: ah.nlMijn vader kwam vroeger vanwege zijn werk veel bij boerderijen. Zo rond de kerstdagen kreeg hij een joekel van een gans én een kalkoen. Dat was natuurlijk echt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAgnello u verdètte per la Pasquètte Lam gecombineerd met ei en lentegroenten is het traditionele tweede Paasdag - Pasquetta - recept uit Bari in Puglia.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl