Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
voor 4 personen 3 el olijfolie 115g magere spekblokjes 1kg doorregen runderlappen, in blokjes van 4cm 1 grote ui, gesnipperd 2 (of meer) winterwortels, in[...]
Bron: smulweb.nlTijdens onze vakantie aten we in een Midden-Oosters restaurant. Nu dacht ik altijd dat Midden-Oosterse gerechten leken op de Mediterrane keuken. Maar het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen De burgers: 500 gr lamsgehakt of kalkoen 1 uitje gesnipperd 3 el verse peterselie gesnipperd 2 t oregano 1 t komijn (djinten) ¾ t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De burgers: 500 gr lamsgehakt of kalkoen 1 uitje gesnipperd 3 el verse peterselie gesnipperd 2 t oregano 1 t komijn (djinten) ¾ t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 1 hele kip of 2 tot 4 bouten Olijfolie (ik neem zelfgemarineerde met citroen) 2 tenen knoflook, in stukjes 1 grotere ui, in blokjes 1 gele of[...]
Bron: smulweb.nlWat een weelde, ik heb met dit mooie weer vijf achtereenvolgende dagen vrij! Ik had me van tevoren voorgenomen vooral ook te gaan genieten van het mooie weer[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 250 g gedroogde flageolets, een nacht geweekt in koud water 4 flinke tenen knoflook, gepeld 1 laurierblaadje 900 g magere[...]
Bron: allrecipes.nlVarkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 eetlepels honing 6 eetlepels olijfolie 6 lamsracks 1 pot zilveruitjes ((340 g), uitgelekt) 2 laurierblaadjes 25 ml rode wijn 2 pakken[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 2 wilde eenden. (twee tamme eenden) voor de fond van eend: wortel, bleekselderij, knolselderij, peterselie, wat jeneverbessen, laurier, thijm.[...]
Bron: smulweb.nlZoals heel Nederland was ik ook met de kerstdagen naar zowel mijn schoonouders als mijn eigen ouders. Mijn vriend en ik hadden aangeboden te koken op 2de[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nl