Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 750 g varkensrollade * 100 g boter of vloeibaar bakproduct * 2 rode uien, in smalle partjes * 1 winterwortel, in blokjes * 1 eetl. rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nlEend is iets wat wij maar weinig eten, terwijl het toch ontzettend lekker is. In ieder geval was deze tamme eend dat! Het recept komt weer uit de Plusfolder.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen makkelijk recept. Ingrediënten : 1 kg kruimige aardappelen 80 gram boter 1 ui ½ rode kool 2 el rietsuiker 75 ml Balsamico azijn 1 takje rozemarijn 3[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 600 g pommes (duchesse (zak 750 g, diepvries)) 1 schaal filetlapjes (a la minute (300 g)) 1 tl gedroogde rozemarijn 1 friszoete appel (bijv.[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g rosbief 1 kaneelstokje (van 4 cm) 4 kruidnagels 2 mandarijnen 1 citroen 2 takjes rozemarijn (alleen de blaadjes) 1 g nootmuskaat 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 4 dikke lendekarbonades, ca. 220 g per stuk 50 g roquefort, verkruimeld schil 1/2 citroen, dun geraspt 1 eetl. zonnebloemolie 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 3 kipfilets 2 eetlepels witte wijn 1 eetlepel gedroogde rozemarijn, fijngehakt 1 eetlepel plantaardige olie (bijvoorbeeld[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen * 1 ui fijn gesneden * 3 sneetjes wit brood zonder korst verkruimeld * 2 eieren * 350 gr hoh gehakt * 250 gr rundergehakt * 1/2 wortel geraspt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Speklapjes in pikante saus Olijfolie om in te bakken 1 el Honing 4 takjes Rozemarijn 6 teentjes Knoflook 1 stukje Gember 1 rood Pepertje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen * 1 ui fijn gesneden * 3 sneetjes wit brood zonder korst verkruimeld * 2 eieren * 350 gr hoh gehakt * 250 gr rundergehakt * 1/2 wortel geraspt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram mager rundvlees 500 ml kruidenbouillon (gemaakt van blokjes) 300 gram boterbonen 1 oof 2 uien Enkele takjes rozemarijn (of rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nl