Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 59 recepten
voor 4 personen 4 scharrel- of maïskipfilets 1 tl gedroogde salie, optioneel 8 plakjes rauwe ham (bijvoorbeeld parmaham) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlElke zonnige dag vraagt toch om brandend houtskool? Ingrediënten: 4 kippenbouten sap van een halve citroen 3 el olijfolie 3 takjes tijm, waarvan je de blaadjes[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlDeze lekkere Italiaanse kip hebben we al eens eerder gegeten, maar destijds vergeten een foto te maken. Dus we moesten het nog wel een keer eten. Gelukkig is[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHeerlijk gerecht dat je makkelijk voor 2 of 4 personen maakt. Het is echt in 10 minuten klaar en lekker met verse pasta (zuigt de saus goed op). Dit is een van[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIk geloof dat ik een nieuwe favoriet heb…! En dat is niet omdat ik dit recept niet al twee jaar met een zekere regelmaat maak, maar omdat mijn AH sinds[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl4 personen Bereidingstijd: Ingrediënten: 90 gram gerookte eendenborstfilet (soms bij AH, anders bij poelier) 1 zakje biologische gemengde salade 4[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEen hele biologische kip is haast nergens te koop Wij vinden een hele kip geroosterd in de oven op z’n tijd lekker. Ik ben wel eens bezig geweest om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen heerlijke saus gemaakt van de vulling In dit recept wordt appel, salie, bier en kip gecombineerd. Door de vulling in de buikholte én tussen het vel krijgt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten : 4 ansjovisjes uit blik 1 teen knoflook 100 gram kippenlevers 1el kappers 75 gram prosciutto De schil van 1 citroen 6 blaadjes salie 4 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen ? 4 konijnenbouten ? 50 g boter ? 1/2 duobakje gerookte spekblokjes (a ca. 300 g) ? 1 ui , gesnipperd ? 2 teentjes knoflook , fijngehakt ? 150[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gr verse kabeljauw filet 4 plakken parmaham (= prosciutto) 2 citroenen 6 salie blaadjes Vers gemalen zwarte peper Zeezout Olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 grote kalkoenfilet (ca. 200 g) 6 el olijfolie versgemalen zwarte peper 2 kleine kleine appels ((bijv. elstar), schoongeboend) ½[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 750 g kippenbouten 2 takjes tijm, blaadjes gerist 1 tl oregano 4 blaadjes salie 6 el olijfolie ½ -1 citroen, uitgeperst 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlFegato alla salvia Ingrediënten : 1 dunne plak kalfslever p.p. verse salieblaadjes 1 teen knoflook bloem drupje citroensap peper en zout Bereiding: Bak de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten ½ citroen (schoongeboend) 3 eetlepels olijfolie 3 eetlepels droge witte wijn 3 teentjes knoflook (geperst) 4 eetlepels gedroogde salie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 700 g varkensfilet (1 stuk) 1 eetlepel gedroogde salie 2 stevige appels (geschild en in parten) 1 pakje pancetta (Italiaanse bacon) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten voor 4 personen: 8 varkensfiletlapjes à la minute 4 el gehakte peterselie 2 el gehakte munt 2 el fijngehakte (knoflook)bieslook 2 el fijngehakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlScottadito alla salvia e limone Ingrediënten voor 4 personen: 16 lamskoteletjes 1 grote citroen (biologisch) extravergine olijfolie salie zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLamskoteletjes met salie en citroen, lekker alternatief voor het bekende peterselie-knoflookmengsel. Ingrediënten : Lamskoteletjes 1 grote citroen olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heerlijke runderstoofschotel van Jamie. Lekker makkelijk, want hij wordt gaar in de oven en je hebt er geen omkijken naar. Runderstoof a la Jamie olijfolie[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 el koolzaadolie 6 blaadjes salie 2 eendenborsten (kamertemperatuur) 40 g rucola 2 el truffelmayonaise (koelvers) 50 g groene[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sneetjes volkorenbrood 2 sneetjes witbrood 1 stengel bleekselderij 1 mildzoete appel (bijv. golden delicious) 20 g platte peterselie[...]
Bron: ah.nl