Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 kipfilets, in reepjes gesneden 240 ml kippenbouillon 120 ml droge witte wijn 1 ui, gesnipperd snufje zout snufje gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kipkarbonades of drumsticks voor de marinade: 1 theel. chilipoeder 1 theel. kaneelpoeder 1 theel. gedroogde tijm 1/4 theel. versgemalen[...]
Bron: smulweb.nl400 gram kipfilet, 150 gram katenspek, 4 preien, blik peren, crème fraîche, oregano en tijm, zout en peper en pasta Snij alle ingrediënten in 'hap klare'[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram kipfilet, 150 gram katenspek, 4 preien, blik peren, crème fraîche, oregano en tijm, zout en peper en pasta Snij alle ingrediënten in 'hap klare'[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 1 kip 425 g pitloze witte druiven (vers of blik) 1 takje verse tijm 15 kleine sjalotten 1 sneetje brood 1 koffiel. mierikswortel met room[...]
Bron: smulweb.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen hele biologische kip is haast nergens te koop Wij vinden een hele kip geroosterd in de oven op z’n tijd lekker. Ik ben wel eens bezig geweest om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKip en pasta horen bij mij bij de favorieten en als je het in een recept kan combineren is het helemaal perfect. Ik zag het recept bij dagelijkse kost en het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 aubergine (in blokjes van 1 cm) 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g) 300 g[...]
Bron: ah.nlWat fijn als de buurvrouw vraagt of je soms interesse hebt in een boek van Jamie Oliver... natuurlijk! 120 low-budget maaltijden en dit recept zelfs ook nog[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEnige tijd geleden stuurde onze vriend Peter een recept naar mij op, speciaal voor Marsepein en dat wordt bijzonder gewaardeerd. Ik beloofde hem dat ik het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl