Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Gevulde Varkensrollade met Champignons en Noten Een klassieker onder de rollade`s Deze vulling met ui, walnoot en champignons is yummie... Onderaan staat een[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eendenborsten 2 eetlepels klein gesnipperde uien 2 gedroogde peren (klein snijden) 4 gedroogde abrikozen (klein snijden) 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter 1 kleine ui, fijngesneden 350 g champignons, fijngesneden 350 g kalkoengehakt 50 g verse broodkruimels 1 ei,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 500 g varkensfilet (varkenshaas), zonder vet en in blokjes 8 stengels bleekselderij, in stukken van 5 cm,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 stukken ossenhaas, circa 150 g per stuk, zonder vet ¼ tl extra vergine olijfolie 250 g radijsjes, in dunne plakjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 900 g. gehakt 15 g. broodkruim of paneermeel zout en versgemalen zwarte peper 2 tl. uitgeperste knoflook 1/2 tl. nootmuskaat 2 eieren 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 el olijfolie 1 bakje amandelen ((100 g), grof gehakt) 2 tenen knoflook 500 g gehakt (half-om-half) 1 bakje platte peterselie ((20 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 el olijfolie 2 uien (fijngesnipperd) 2 tube knoflook (geperst) 1 pak gezeefde tomaten (520 g) 400 g rundergehakt 1 bakje amandelschaafsel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 ribeye steaks (2 schalen a 2 stuks) 1 ei 2 eetlepels wittewijnazijn 1 eetlepel dragon (potje 7 g) 125 g boter 3 eetlepels olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 sneetjes witbrood 100 ml volle melk 2 tl paprikapoeder 3 eieren 2 tl kerriepoeder 2 el Franse mosterd 3 tl zout 1½ kg rundergehakt 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g witte rijst 400 g half-om-half gehakt 2 tl kerriepoeder 1 zak Italiaanse wokgroenten (750 g, diepvries) 1 blikje ananasstukjes op sap[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g sjalotjes 75 g boter of margarine 700 g doorregen runderlappen zout en peper (versgemalen) 4 dl rode Bordeaux 1 vleesbouillontablet 3[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Voor de gehakt: 500 gr. rundergehakt 1 ui, schoongemaakt en kleingesneden 3 eetl. paneermeel 1 eetl. fijngehakte peterselie 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 teentjes knoflook 2 el gedroogde oregano 100 ml olijfolie 600 gr (850 gr) lamsbout, zonder been 300 gr ontpitte taggiasca (of arequina)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. lamsgehakt of half om half gehakt, 50 gr. vers broodkruim, 1ui fijngesneden, 2 teentjes knoflook geperst, 2 tl. fijngesneden oregano,[...]
Bron: smulweb.nl