Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Lekker voor doordeweeks, want het is weinig werk, snel klaar maar toch erg lekker. Dit recept komt uit de foodies en verder is het zo simpel dat ik er geen[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1 eetlepel boter 1/2 Granny Smith appel, in blokjes 1/2 eetlepel gedroogde tijm gemalen zwarte peper naar smaak 40 gr gorgonzola[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui, gesneden 1 selderijstengel, gesneden 3 salieblaadjes, gesneden 1 takje rozemarijn, gesneden 1 teentje knoflook, gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes, in de lengte gehalveerd en platgeslagen 50 g rauwe ham (Parmaham) 12 hele salieblaadjes 125 ml slagroom 100 g gorgonzola,[...]
Bron: smulweb.nlVeel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 2 varkenshaasjes, in de lengte gehalveerd en platgeslagen 50 g rauwe ham (Parmaham) 12 hele salieblaadjes 125 ml slagroom 100 g gorgonzola,[...]
Bron: smulweb.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had bij het recept van zuurkool met zalm en reuzenbonen als eens ontdekt dat zuurkool en vis goed met elkaar combineren. Ook in dit recept van saltimbocca[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlMet succes klaargemaakt uit Delicious. mei 2010: varkenshaas met champignonroomsaus en verse witte asperges. Zéker voor herhaling vatbaar! Het recept 4[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten 1 pak tuinbonen (300 g, diepvries) 1 chorizo ((worst, 250 g), in blokjes) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 tl gedroogde tijm 8 eieren 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 varkenshaasjes (op kamertemperatuur) 25 g boter 65 g pijnboompitten 30 g verse spinazie 1/2 zakje verse basilicum (a 15 g) 2 el olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 ml slagroom 1 pot vleesfond (380 ml) 3 eidooiers 1 el maizena 3 el mosterd 2 varkensfiletrollades (a 500 g) 500 g sjalotten 12 blaadjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g varkenshaas 1 el bloem 1 sjalot 150 g paddenstoelenmelange (schaaltje) 30 g boter 200 ml paddenstoelenbouillon (van tablet) 60 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 krop kropsla 2 sjalotjes 4 grote zoetzure augurken 1 theelepel karwijzaad 4 plakjes bacon (iets dikker gesneden) 40 g boter 4[...]
Bron: ah.nlHet magazine van Dirk staat in het teken van de Scandinavische keuken. Van Pippi Langkouskoekjes en smørrebrød tot aan deze gevulde varkensrollade. Op[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl