Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
gegeten 10 oktober dit lekkere kipgerecht maar weer eens gegeten. nu met oesterzwammen gebakken in boter met Provençaalse kruiden.
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 400 gram kipfilet, 1 rood Spaans pepertje of 1 el chilisaus, 2 el sojasaus, 1 el oestersaus, 1 el azijn, 2 tl bruine basterdsuiker, 1 of 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram kipfilet, 1 rood Spaans pepertje of 1 el chilisaus, 2 el sojasaus, 1 el oestersaus, 1 el azijn, 2 tl bruine basterdsuiker, 1 of 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 kg spareribs Voor de marinade: 125 ml ketjap Manis 125 ml ketjap Asin 2 el oestersaus 4 el olijf- of andere olie 4 el tomatenketchup evt.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram Rosbief Halve rode paprika Halve gele paprika Halve groene paprika Halve wortel Halve rode ui 3 stengels paksoi 100 gram taugé[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram Rosbief Halve rode paprika Halve gele paprika Halve groene paprika Halve wortel Halve rode ui 3 stengels paksoi 100 gram taugé[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 1 gele paprika ? 2 lente-ui ? gemberwortel (stukje van 1 a 2 cm.) ? 150 g groene asperges mini indien verkrijgbaar) ? 1 eetlepel rijstwijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gram kipfilet 2 tenen knoflook 3 eetlepels sesamolie 1 afgestreken eetlepel maïzena 3 eetlepels lichte sojasaus (Japanse of Chinese)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g mals rundvlees, 4 tl vissaus, 3 tl suiker, 2 tl fijngesnseden gember, 1 ui in ringen, 2,5 el olie, 200 gr. champignons, 4 el water, 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 kg spareribs Voor de marinade: 125 ml ketjap Manis 125 ml ketjap Asin 2 el oestersaus 4 el olijf- of andere olie 4 el tomatenketchup evt.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 700 g speklappen, elk speklap in vier gesneden (zo 4 cm stukken) 1 e pinda of zonnebloemolie 3 sjalotten, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 4 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1-1.5 kg varkensbuik (speklap met vel aan één stuk) (ik gebruikte meer een deel van de zijkant van de varken i.p.v. de buik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 eend van 2-2+1/2 kg, van overtollige vet ontdaan en in 3 cm breed stukjes gehakt orgaanvlees van eend, in stukjes gehakt (hart, maag, lever,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager varkensgehakt 4 bosuitjes, versnipperd 1½ theel. groene Thaise currypasta 2 theel. sereh (citroengras) op[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. oestersaus 3 eetl. kippen- of groentebouillon 3 eetl. plantaardige olie 1 eetl. zwart mosterdzaad 8 bosuitjes, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 800 gr. Ierse runder riblappen, 1 tl laos, een half blok santen, 2 el oestersaus, 2 cm gemberwortel, 1 stengel sereh, 1 rood pepertje,[...]
Bron: smulweb.nl