Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 600 g Varkensfricandeau 3 uien 2 teentjes knoflook 3 cm gemberwortel (verse) ½ rode peper 1 stengel sereh 3 eetlepels olie (om te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1kg. varkensvlees (fricandeau of beenham) - 150 ml. rode wijn - 2 el koriander (zaden) - olijfolie - peper & zout. Voorbereiding - Snijd het[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten ½ groene paprika ½ teentje knoflook ½ sjalotje 3 eetlepels kappertjes 1 dl mayonaise 1 eetlepel mosterd (bijv. Grey Poupon)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g rode bessen 2 bosuitjes 2 eetlepels gemberjam mespunt kruidnagelpoeder zout en versgemalen peper 200 ml crème fraîche 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 30 g stoneleeks 25 g verse bieslook 600 g kalfsfricandeau 2 el grove mosterd 50 g roomboter 50 ml droge sherry 200 ml koksroom zet alles op[...]
Bron: ah.nlVlees...Mannen en misschien ook wel veel vrouwen kunnen helaas bijna niet zonder. Het meeste vlees bevat veel verzadigd vet, waar we liever niet teveel van[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlHet magazine van Dirk staat in het teken van de Scandinavische keuken. Van Pippi Langkouskoekjes en smørrebrød tot aan deze gevulde varkensrollade. Op[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe ronde bovenbil of ronde fricandeau is het dikke stuk van de ham waarvan voornamelijk schnitzels worden gesneden. Varkensfricandeau is een heel mager stukje[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer je koolhydraatarm en bewust wilt eten, is het soms lastig om geschikt vleesbeleg te vinden. De vleeswaren in de supermarkt zijn, op een paar[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 2 personen 2 eetl. zonnebloemolie 1/2 theel. chilipoeder of paprikapoeder 1/2 theel. knoflookpoeder peper en zout 300 g blokjes varkenshaas of fricandeau[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr varkensvlees(fricandeau) in dobbelsteentjes. 1 uitje fijngesneden 3 teentje knoflook uitgeperst 100 gr pinfdakaas 1 tl ketoembar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Vlees: reken per pesoon op ca. 250 gr. Geschikte vleessoorten zijn:Hamlapjes, varkenshaas, varkensschnizel, fricandeau, runderbiefstuk,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 8 (nog af te bakken) surinaamse puntjes ( /- 3 a 4 per persoon), 250 gram hamlappen, 250 gram fricandeau, gyroskruiden (te verkrijgen bij o.a.[...]
Bron: smulweb.nl