recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder paksoi

Gevonden 24 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Varkensvlees in tomaat-bouillonsaus

400 gram hamlappen, 1 grote ui, 350 gram tomaten, 50 gram boter, 2 teentjes knoflook, cayennepeper, kaneel, 2 dl hete bouillon, 1 el rode bessenjam o.i.d. 1/2[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Hamlappen uit de oven met rode wijn en gember

Ingrediënten 500 g hamlappen (op kamertemperatuur) 200 ml Lichte, fruitige rode wijn 3 cm verse gemberwortel 1 blik tomatenblokjes (400 g) Voorraad 2[...]

Bron: ah.nl

OOSTERS - STOOFVLEES*

voor 4 personen 700 gram Magere Hamlappen. Versgemalen peper, zout. 3 uien, 4 teentjes knoflook, stukje (3cm) verse gemberwortel, 1 rode peper, 4[...]

Bron: smulweb.nl
Droge worst

Varkensdarmen ja de echte kun je gewoon bij DE slager kopen zelf het een keer gehaal bij zegro rotterdam dit is een soort sligro horeca groot handel Ze wisten[...]

Bron: smulweb.nl
Bbq- shaslick

voor 4 personen Ingrediënten voor 8 personen 500 gr varkenshaas of hamlappen 500 gr kipfilet 2 teentjes knoflook 2 tl cayennepeper 2 tl extra milde[...]

Bron: smulweb.nl
Biefstukspies met bosui

Ingrediënten 250 g biefstuk 1 eetlepel balsamicoazijn 2 bosuitjes (elk in 4 stukken) 1 rode ui (in 8 partjes) 2 theelepels milde paprikapoeder[...]

Bron: ah.nl
Reepjes varkensvlees in pittige saus

Ingrediënten 1 rode paprika (in stukken) 3 rode pepers (van zaadjes ontdaan) 2 teentjes knoflook (gepeld) 250 ml appel (azijn of witte wijnazijn) 1[...]

Bron: ah.nl
Gegrilde varkensspiesjes met gemarineerde[...]

Ingrediënten 500 g hamlappen (in blokjes) 3 tenen knoflook (geperst) 1 el verse tijmblaadjes (bakje 15 g) 2 el olijfolie 2 courgettes (in blokjes) 1[...]

Bron: ah.nl
Hamlappen met rode-wijnsaus en hutspot

Ingrediënten 1 kg panklare hutspotgroente 2 eetlepels olie 400 g hamlappen 1 eetlepels bloem 300 ml volle rode wijn 1 vleestomaat (in parten) 1[...]

Bron: ah.nl
Varkenslapjes met jus uit de slowcooker

Hollandser kan het bijna niet; varkenslapjes met jus. Wellicht denk jij dan ook aan groenten aan aardappels? Hoewel ik nog maar zelden gekookte aardappels eet,[...]

Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl
Gesmoord varkensvlees

Ingrediënten 2 tomaten 3 bosuitjes 400 g hamlappen 2 el olie 3½ el Balinese kruidenpasta (zie tip) 4 el ketjap manis peper nootmuskaat zet alles op[...]

Bron: ah.nl
Souvlaki

voor 2 personen 300 gram hamlappen in blokjes (niet te klein) 1 teentje knoflook fijngehakt 1 el olijfolie sap van 1 citroen 1 tl.oregano 1 tl.paprikapoeder 1[...]

Bron: smulweb.nl
Souvlaki

voor 2 personen 300 gram hamlappen in blokjes (niet te klein) 1 teentje knoflook fijngehakt 1 el olijfolie sap van 1 citroen 1 tl.oregano 1 tl.paprikapoeder 1[...]

Bron: smulweb.nl
Shaslicks barbecue recept met paprika en ui

6 uien 1 blik gepelde tomaten 3 rode paprika 1 el olijfolie 1 spaanse peper 2 el honing 1 el ketjap 4 tenen knoflook varkenslappen Hulpmiddelen Sateprikkers[...]

Bron: smulweb.nl
Gestoofde Kalfslapjes met bosui en abrikozen

voor 4 personen * 500gr Kalslapjes * 4el olijfolie * 6 bosuitjes/lenteuitjes * 200gr gedroogde abrikozen * 1teentje knoflook, geperst * 1laurierblad * 200ml[...]

Bron: smulweb.nl
LEKKERE SHASLICKS VOOR OP DE BARBEQUE

1 teen knoflook 1,5 dl tomatenketchup 1 etl. milde paprikapoeder 1/2 etl. oregano of tijm zout, peper 500 gr. hamlappen, fricando of kip 2 uien 2 paprika,s 1[...]

Bron: smulweb.nl
Oosters stoofvlees

voor 4 personen 700 gr magere hamlappen,peper en zout, 2 uien, 4 teentjes knoflook, stukje ca 3 cm gemberwortel, 1 rode peper, 4 eetl olie, 1 blikje tom.[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy