Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 4 kuikenbouten, flink op smaak gebracht met zout en zwarte peper 2 grote uien, in dunne halve ringen hand vol rozijnen 1 kop tomatenketchup[...]
Bron: smulweb.nl250 gam tuttifrutti, 2 grote uien, 4 kippenbouten, 50 gram boter, 3 dl rode wijn Tutti frutti ca. 8 uur in 3 dl water weken. Uien snipperen. In braadpan boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 1 kg kipkarbonades, kippenbouten, kipbarbecuesticks o.d. 3 eetlepels citroensap 1 eetlepel zonnebloemolie 1/2 eetlepel zout 1/2 eetlepel vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kuikenbouten, flink op smaak gebracht met zout en zwarte peper 2 grote uien, in dunne halve ringen hand vol rozijnen 1 kop tomatenketchup[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 bakjes konijn ((a 3 stuks), op kamertemperatuur) 3 eetlepels olijfolie 4 tenen knoflook (in plakjes) 2 rode uien (in dunne ringen) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g kastanjechampignons 4 kippenbouten 4 el olijfolie 125 g magere spekreepjes 3 uien 4 tenen knoflook 200 ml marsala (slijter) 100 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 x 2 stuks kippenbouten 2 el olijfolie 1 tl paprikapoeder 2 uien (in ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1/2 chorizo ((Spaanse worst, a[...]
Bron: ah.nlKip met Aardappeltjes, Pruimen en Granaatappelsaus. In dit heerlijke recept van Yotam Ottolenghi word pomegranatemolasse of syrup gebruikt. Verwar de syrup[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Het is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer thuis[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZo, wat was het weer even koud afgelopen week. Ik moest zelfs mijn dikke dekbed weer van zolder halen. Het was zelfs een keer even koud als op 1ste kerstdag en[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlDe culturele mix van La Réunion, een eiland en Frans overzees departement in Afrika ten oosten van Madagaskar in de Indische oceaan, is terug te vinden in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet zo heel lang geleden moest ik voor 'nduja, een pittige smeerbare worst, naar Calabrië, waar wij, mijn zus en ik, het voor het eerst ontdekten. Een soort[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 12 sjalotjes of kleine uien 1½ el olijfolie met knoflooksmaak 50 g dunne plakjes bakbacon 12 (kastanje)champignons 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kippenbouten 60 gram maïzena snufje peper en zout 1 eetlepel plantaardige olie 250 gram aardappelelen, geschild en in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen - 4 Kippenbouten 1200 Gram - 2 Kipfilets 400 gram - 6 Scharreleieren - 1,5 Kilo Aardappelen (Kruimig of vastkokend , maar liefst kruimig, en[...]
Bron: smulweb.nl