Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten 300 g snelkookrijst (basmati) 1 pak tuinbonen (fijn, diepvries 300 g) 2 blikken artisjokharten (a 400 g) 2 teentjes knoflook (gepeld) 150 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen ? 1 gele paprika ? 2 lente-ui ? gemberwortel (stukje van 1 a 2 cm.) ? 150 g groene asperges mini indien verkrijgbaar) ? 1 eetlepel rijstwijn[...]
Bron: smulweb.nlDe römertopf van mijn oma.... Enkele weken geleden vertelde mijn collega over een heerlijk recept van lamsbout uit de römertopf. Jaren geleden heb ik zo'n[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit keer ga ik weer de Oosterse kant op met een lamsvleesschotel. In het oorspronkelijke recept wordt lamshaas gebruikt, maar volgens mijn slager kun je net zo[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten: 500 gram lamsbout in stukjes 2 eetlepels Ras el Hanout 1 eetlepels olijfolie 100 gram snijbonen in ruitjes van 2 cm. 1 rode paprika in[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten 1 rode peper 1 zak panklare spinazie (300 g) 3 eetlepels olie 600 g lamsboutlapjes à la minute (in reepjes) 3 teentjes knoflook (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 125 g wilde en witte rijst (pak a 250 g) 2 eetlepels olie 250 g lamsboutlapjes à la minute 1 rode ui (in halve ringen) 1 teentje knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: 500 gram lamsbout in stukjes 2 eetlepels Ras el Hanout 1 eetlepels olijfolie 100 gram snijbonen in ruitjes van 2 cm. 1 rode paprika in[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlvoor 4 personen 1 lamsbout van 1 kg 1 el fijngehakte verse tijm 2 gepelde knoflookteentjes 2 eetlepels Olijfolie Extra Vierge 100 g Belolive Bakken en Braden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 eetl. olijfolie 1 eetl. citroensap 1 eetl. gedroogde oregano 1 theel. gedroogde tijm 1 kg lamsbout zonder been zout en vers gemalen peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 eetl. olijfolie 1 eetl. citroensap 1 eetl. gedroogde oregano 1 theel. gedroogde tijm 1 kg lamsbout zonder been zout en vers gemalen peper[...]
Bron: smulweb.nl