Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Het is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 750 g runderriblappen 375 ml volle rode wijn 3 tenen knoflook 200 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 2 uien 2 el olijfolie 10 g boter 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kilo sucade of runderriblappen 4 uien 150 gr shiitake (of kastanjechampignons) 2 winterwortels 3 teentjes knoflook 2 steranijs 2 el Shaoxing[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo sucade of runderriblappen 4 uien 150 gr shiitake (of kastanjechampignons) 2 winterwortels 3 teentjes knoflook 2 steranijs 2 el Shaoxing[...]
Bron: smulweb.nlGisteren het stoofvlees gemaakt, vandaag gegeten, verrukkelijk .... Ingrediënten voor 4 personen: Vlaams stoofvlees: 1 kg runderriblappen in blokjes 3 uien in[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHerfst en winter zijn de ideale jaargetijden voor stevige stoofpotjes. In de zomer en lente maken we wel eens lichtere (vaak Oosterse) stoofpotjes, maar zodra[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 600 g runderriblappen (op kamertemperatuur) 50 g boter 100 ml wittewijnazijn 100 ml kraanwater (warm) 4 blaadjes laurierblaadjes (zakje) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 2 laurierblaadjes (zakje) 5 jeneverbessen 2 el gedroogde rozemarijn 1 kg runderriblap (schaal) 750 ml volle rode wijn (bijv. Chianti)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g runderriblappen (op kamertemperatuur) 2 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 200 ml volle rode wijn 2 tenen knoflook (fijngesneden) ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak ontpitte pruimen (500 g) 2 el sesamzaad (bakje 100 g) 6 el olijfolie 8 uien (in ringen) 100 g rietsuiker 3 tl gemalen kaneel 1 kg[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g runderriblappen 2 el rodewijnazijn 3 el olijfolie 1 el gedroogde oregano 2 tl chilipoeder 1 el tomatenpuree 125 ml vleesbouillon (1[...]
Bron: ah.nlDe basis van dit recept vond ik op Smulweb en is door mij wat veranderd en aangepast. Het resultaat was ongelooflijk lekker. Pas op je vingers want je eet ze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlCinematologisch loop ik altijd dramatisch achter. Dus terwijl elke foodblogger al vorig jaar met dit recept op de proppen kwam, in navolging van de foodie-film[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPure beauty. Pure GUINNESS®. Wist u dat de trots van Ierland, het bier Guinness, niet voor vegetariërs is? Google het merk maar eens; het zwarte bier[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl