Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten 700 g runderriblappen 50 g boter 5 kleine uien 660 ml bokbier (Guinness of Kasteelbier) 10 kruidnagels 2 blaadjes foelie (gedroogd) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g runderriblappen 375 ml volle rode wijn 3 tenen knoflook 200 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 2 uien 2 el olijfolie 10 g boter 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 1400 gr runderriblappen 1 ui, versnipperd 3 laurierblaadjes 1/2 theelepel gemalen zwarte peper, of naar smaak 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlGisteren het stoofvlees gemaakt, vandaag gegeten, verrukkelijk .... Ingrediënten voor 4 personen: Vlaams stoofvlees: 1 kg runderriblappen in blokjes 3 uien in[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHerfst en winter zijn de ideale jaargetijden voor stevige stoofpotjes. In de zomer en lente maken we wel eens lichtere (vaak Oosterse) stoofpotjes, maar zodra[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 600 g runderriblappen (op kamertemperatuur) 50 g boter 100 ml wittewijnazijn 100 ml kraanwater (warm) 4 blaadjes laurierblaadjes (zakje) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 2 laurierblaadjes (zakje) 5 jeneverbessen 2 el gedroogde rozemarijn 1 kg runderriblap (schaal) 750 ml volle rode wijn (bijv. Chianti)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g runderriblappen (op kamertemperatuur) 2 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 200 ml volle rode wijn 2 tenen knoflook (fijngesneden) ½[...]
Bron: ah.nlDe basis van dit recept vond ik op Smulweb en is door mij wat veranderd en aangepast. Het resultaat was ongelooflijk lekker. Pas op je vingers want je eet ze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlCinematologisch loop ik altijd dramatisch achter. Dus terwijl elke foodblogger al vorig jaar met dit recept op de proppen kwam, in navolging van de foodie-film[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZuurvlees (Zoervleis) Een puur Limburgs streekgerecht. De naam komt van het marineren van het vlees in azijn. Voor zuurvlees werd vroeger meestal paardenvlees[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 3 500-750 gram runderriblappen of sucadelappen snufje zout en peper 2 eetlepels madraskruiden (of kerrie) 1 eetlepel verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 600 gr runderriblappen, in blokjes 2 uien, fijngesneden 500 ml rode wijn (bijvoorbeeld een Bordeaux) 1 eetlepel olie 50 ml azijn[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gr runderriblappen (in blokjes gesneden) 2 el boter 1 ui (gesnipperd) 3 tenen knoflook (fijngesneden of geraspt) 1 groene paprika (in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr runderriblappan (in blokjes) 2 grote uien (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 1 el paprikapoeder pikant 2 el tomatenpuree 1[...]
Bron: smulweb.nl