Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Lekker bij rode kool Deze stoofpot uit de römertopf krijgt een Chinese twist door het gebruik van steranijs en pruimen. Heerlijk om te eten met rode kool en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 800g stoofvlees (sukadestuk) 300g spek (gezouten, bij voorkeur niet gerookt) 1 winterpeen 8 tenen knoflook 2 uien 500g pastinaak[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]
Bron: smulweb.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLekker winterse kost: een stevige en verwarmende stoofschotel. Sinds ik heb ontdekt dat je rundvlees in de oven kunt stoven, doe ik het vaker. Bij stoven op[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 300 ml rode wijn 150 ml rode-wijnazijn 2 laurierblaadjes 4 kruidnagels 1 ui (in stukken) 1 winterpeen ((250 g), geschrapt en in stukken) 750[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g sukadelapjes 2 el bloem 2 el olijfolie 50 g boter 2 uien 50 g spekblokjes 10 jeneverbessen 4 kruidnagels 1 laurierblaadje 300 ml rode[...]
Bron: ah.nlEen verwarmende herfsstoof Deze stoofschotel wordt gemaakt met kasteelbier. Je hebt verschillende soorten kasteelbier. Ik nam donker kasteelbier met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet recept is van Jeroen Meus. Hij had op facebook de vraag gesteld wat op het menu van de 100e Dagelijkse kost moest staan. De meerderheid koos voor[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlStoofvlees: altijd weer heerlijk om een dag of wat later uit de pan te kunnen scheppen. Met de tijd wordt het alleen maar lekkerder. Nu we een drukke week[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlStoofvlees: altijd weer heerlijk om een dag of wat later uit de pan te kunnen scheppen. Met de tijd wordt het alleen maar lekkerder. Nu we een drukke week[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlRunderstoofvlees met mosterdjus, rodekool stamppot en gebakken appelschijven Stel je een koude winterdag voor. Je zet 's middags het vlees in de oven en laat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRunderstoofvlees met mosterdjus, rodekool stamppot en gebakken appelschijven Stel je een koude winterdag voor. Je zet 's middags het vlees in de oven en laat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr sukadelappen, in blokjes gesneden 4 eetlepels citroensap 6 eetlepels ketjap manis zout en peper, naar smaak 2 rode uien,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gr Sukadelappen peper zout 3 el bloem 50 gr boter 4 sjalotten 1/2 spaanse peper 1 teen knoflook 2 stuks steranijs 2 kruidnagels 2 el[...]
Bron: smulweb.nl