Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Twee mooie najaarsingrediënten voor een lekker smaakvol gerecht; eendenborstfilet en flespompoen . De eendenborst maakte ik voor het eerst. De flespompoen[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlTen eerste: excuus voor de lelijke foto. Sinds de wintertijd is ingegaan is he t foto's maken een stuk moeilijker vanwege het licht. Dat wordt dus weer mijn[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlToen ik laatst door één van mijn oude kookboeken bladerde (bijna mijn aller-eerste kookboek dat ik ooit kocht!), kwam ik dit gerecht tegen; eendenborst met[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlTja, hoe fotografeer je nu een gevulde kipfilet een beetje smakelijk (terwijl je haast hebt om te gaan eten)?? Ik vind het nog steeds lastig hoor, dit soort[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlZin in een echt winters gerecht? Dan is dit iets voor jou! De ovengebakken chips van zoete aardappel geven het - bijna klassieke - gerecht een moderne twist en[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlWeer een lekker oosters bijgerecht! En ook niet zo moeilijk om te maken. Ik hoef natuurlijk niet te vertellen dat je de balletjes als snack, bij de maaltijd of[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze jachtschotel met gehakt, kastanjechampignons en appeltjes maakte ik laatst. Hij viel bij manlief erg in de smaak (nooit verwacht). Ik had nooit eerder een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlLastig om een - bijna zwarte - karbonade te fotograferen, want echt mooi is 'ie niet.. Schrik niet! Hij is niet zwart omdat hij aangebrand is, maar het is het[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit is een heerlijk en makkelijk gerecht voor op het kerstmenu. Het is niet klassiek, maar wel feestelijk en komt uit mijn kerst-kookboek Rudolph's Christmas .[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEen saai kipfiletje kun je makkelijk opleuken door hem te vullen met eigenlijk alles. Zo maakte ik een kipfilet met mozzarella, pesto en gedroogde tomaatjes.[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit is een heerlijk en makkelijk gerecht voor op het kerstmenu. Het is niet klassiek, maar wel feestelijk en komt uit mijn kerst-kookboek Rudolph's Christmas .[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlTen eerste: excuus voor de lelijke foto. Sinds de wintertijd is ingegaan is he t foto's maken een stuk moeilijker vanwege het licht. Dat wordt dus weer mijn[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDe laatste tijd ben ik samen met manlief helemaal gek op hamburgers! Geen pre-fab spul, of van de snackbar, maar gourmet burgers. Dus lekker vers en eventueel[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlAuberginedip, baba ganoush of auberginesalade is één van mijn favoriete dips. Altijd als we bij de Griek uit eten gaan, bestel ik auberginedip. En het grappige[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEen kipfilet is het minst smakelijke gedeelte aan de kip. En je moet erg uitkijken dat kipfilet niet een grote, droge homp wordt. Ik heb nu een trucje ontdekt,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet is weer wildseizoen en ook ik waagde mij aan de eendenborstfilet. Natuurlijk moest daar een portsausje bij! Eendenborst maak ik niet zo vaak, dus het was[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze tagine was ontzettend lekker. Vooral omdat er aubergine in zat, wat wij erg lekker vinden. Ik gebruikte mijn twee éénpersoons tagines, maar één grote zou[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl