vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees met champignons

Gevonden 48 recepten

INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

SITES & BLOGS

Kalkoenfilet met champignonroomsaus

Ingrediënten 300 g spaghetti (pasta, zak 500 g) 2 schalen kalkoenfilet (a 220 g) 2 el olijfolie 2 uien (fijngesnipperd) 2 bakjes champignons ((a 250 g),[...]

Bron: ah.nl
Biefstuk-tomaatspiesen

Ingrediënten 1 zak worteltjes & peultjes (350 g) 1 pak aardappelpuree (met olijfolie, 450 g) 1 schaaltje biefstuk (a 2 stuks) 1 bakje cherrytomaatjes[...]

Bron: ah.nl

Gehaktballetjes in tomatensaus

Ingrediënten 300 g zilvervliesrijst (pak 400 g) 2 el olijfolie 1 schaal Hollandse rundergehaktballetjes (ca. 375 g) 2 uien (gesnipperd) 1 bakje[...]

Bron: ah.nl
Biefstuk met gegrilde groenten

Ingrediënten 4 biefstukken (2 schalen a 2 stuks) 13 el olijfolie 1 krop andijvie 1 bakje champignons ((250 g), steeltjes verwijderd) 1 schaal[...]

Bron: ah.nl
Bloemkool-gehaktschotel met kerrie

Ingrediënten 800 g aardappelen 500 g bloemkool 1 rode paprika 250 g champignons 275 g half-om-halfgehakt (schaaltje) 80 g gehaktdagschotel mix voor[...]

Bron: ah.nl
Boeuf bourguignon

Ingrediënten 700 g rib-runderlappen (op kamertemperatuur en in grove dobbelstenen) 2 eetlepels bloem 25 g boter 1 duobakje gerookte spekblokjes (250 g) 2[...]

Bron: ah.nl
Worst-ui-spiesjes

Ingrediënten 1/2 cervelaatworst (fijn (a 250 g)) 6 Toscaanse worstjes (schaal 270 g) 2 rode uien 12 kastanjechampignons (bakje 250 g) 1/2 bakje platte[...]

Bron: ah.nl
Boeuf bourguignon

Ingrediënten 750 g rib-runderlappen 2 uien 250 g winterpeen 3 tenen knoflook 750 ml volle rode wijn 180 g ontbijtspek 70 g tomatenpuree (blikje) 2 takjes[...]

Bron: ah.nl
Magere varkensfricassee

Ingrediënten 300 g basmatirijst 2 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 schaal varkensfiletlapjes à la minute ((300[...]

Bron: ah.nl
Eendenborstfilet met noedels en groene kool

Ingrediënten 2 eendenborstfilets 2 tl 5 kruidenpoeder 400 g groene kool 3 bosuitjes 1 rode peper 3 cm verse gember (zakje 150 g) 2 el arachideolie 200 g[...]

Bron: ah.nl
Varkenshaas 'en croûte'

Ingrediënten 500 g varkenshaas 35 g boter 2 el dijonmosterd 250 g champignons (bakje) 1 teen knoflook 3 el olijfolie 75 g parmaham 275 g bladerdeeg[...]

Bron: ah.nl
Rollade Wellington

Ingrediënten 250 g kastanjechampignons (bakje) 75 g boter 75 g Prosciutto di Parma (pak) 1 runderrollade 2 el fijne mosterd 1 pakje bladerdeeg (vers) 1[...]

Bron: ah.nl
Biefstuk en portobello

Ingrediënten 300 g farfalle (pasta, zak 500 g) 50 g boter 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 schaal biefstukpuntjes ((300 g), op kamertemperatuur) 3[...]

Bron: ah.nl
Runderpie met Guinness

Ingrediënten 4 rode uien 6 el olijfolie 250 g winterpeen 4 tenen knoflook 3 stengels bleekselderij 250 g kastanjechampginons 40 g boter 1.2 kg[...]

Bron: ah.nl
Ossenhaas met citrussalade

Ingrediënten 1 zakje pijnboompitten (55 g) 3 rode uien (in dunne ringetjes) 1 citroen (uitgeperst) 4 sinaasappels 4 grapefruits 7 el olie 2 x 200 g verse[...]

Bron: ah.nl
Boeuf stroganoff

Ingrediënten 2 uien 4 tenen knoflook 2 rode paprika's 500 g champignons 1.2 kg magere runderlappen 75 g roomboter 2 el paprikapoeder 1[...]

Bron: ah.nl
Varkensfilet met cranberrysaus

Ingrediënten 600 g aardappels ((roseval), ongeschild en in plakken) 300 g broccoliroosjes 2 stengels sereh (citroengras) 150 ml sinaasappelsap 1 eetlepel[...]

Bron: ah.nl
Eenvoudige gehakthachee met rijst

Ingrediënten 300 g rundergehakt 4 uien (in halve ringen) 1 blikje tomatenpuree (140 g) 1 bakje champignons ((250 g), in kwarten) 3 kruidnagels 1 el azijn[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy