Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
voor 4 personen 2 uien - 1 teentje knoflook - 1 rode Spaanse peper - 1 rijpe mango - 400 gram kipfilet - 1 eetlepel olie - 2 theepels kerriepoeder - 1/4 liter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 grote kipstukken (ca 1 kg kip) - 1 grote rode ui - 2 tenen knoflook - 1 tl (cayenne)peper - 1 tl kaneel -1 el sumak* - 1 citroen - 200 ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels pindakaas 1 eetlepel vers limoensap 2 theelepels ketjap 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/3 theelepel kerriepoeder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr kipfilet, in stukjes 1 dessertlepel zout 1 ui, versnipperd 2 teentjes knoflook, gehakt 2 wortels, in plakjes 2 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen * 4 eetl japanse sojasaus * 2-3 eetl gembersiroop * 2 eetl sesamolie * 1 theel komijn * 2-3 theel garam masala of kerrie * zout * cayennepeper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sjalotten 1 chilipeper 2 eetlepels olijfolie 3 eetlepels honing 1 eetlepel witte wijn azijn 200 ml vers geperst sinaasappelsap fijn raspsel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 El. Kook olie 450-500 gr. Kip gehakt of kip stukjes [:9] 500 ml. (blik) Garbanzo bonen of kikker erwten (afgespoeld) 250 gr. fijn gehakt[...]
Bron: smulweb.nlZomer! Heel Holland...slingert de barbecue aan. Heerlijk! Lekker lang tafelen met gasten op zwoele zomeravonden, waarop het maar niet kil wil worden terwijl er[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIngrediënten 1 braadkip (a 1 1/2 kg) ½ citroen 1 bakje rode peper (pesto (100 g)) 3 eetlepels pittige kaas (geraspt (bijv. grana padano)) ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 tl gemalen komijn (djinten) 4 tl gerookt paprikapoeder 2 tl gedroogde tijm 2 tl gedroogde oregano 2 tl grofgemalen zwarte peper ½ tl[...]
Bron: ah.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZomer! Heel Holland...slingert de barbecue aan. Heerlijk! Lekker lang tafelen met gasten op zwoele zomeravonden, waarop het maar niet kil wil worden terwijl er[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl