kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | kaassalade voor op toast | smulweb pompoensoep | wildbouillon jamie oliver | chinese tomatensoep ah | spruitjessoep vegetarisch | chinese kippensoep voorgerecht
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Kip zonder cashew noten olijf paprika

Gevonden 33 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

citroenkip

gegeten op 20 januari Per persoon 1 enkele kipfilet, paar keer insnijden. In ziploc zakje doen: 1/4 citroen pp. (uitknijpen, sap + citroenparten in zak),[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Marokkaanse kip uit de slowcooker

Ingrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 8 kipfilets, in stukjes van 2,5 cm 1 aubergine, in stukjes van 2,5 cm 2 grote uien, dun gesneden 4 grote[...]

Bron: allrecipes.nl

Marokkaanse kip met couscous uit de oven

Ingrediënten Porties : 4 1 theel. gemalen komijn (djinten) 1 theel. gemalen koriander (ketoembar) ½ theel. gemalen gember (djahé) ½ theel. gemalen kaneel[...]

Bron: allrecipes.nl
Provencaalse kip

voor 4 personen ? 1 maiskip (ca. 1200 g) ? 1 citroen ? 2 teentjes knoflook ? 1 zakje verse Provencaalse-kruidenmix (20 g) ? zeezout ? vierseizoenenpeper ? 4[...]

Bron: smulweb.nl
Marokkaanse Kip met Couscous of Rijst

voor 4 personen 2 blikjes tomaten (in stukjes) 1-2 citroenen 3-4 uien, versneden 1 tl komein 1/2 tl Karwij zaad (Komein kan ook) 150-200 gr, olijven (bij[...]

Bron: smulweb.nl
Marokaanse kip tajine

voor 4 personen 400 gr kipfilet 1 blik kikkererwten 400 gr 1 blik tomatenblokjes 400 gr 200 ml kippenbouillon 2 teentjes knoflook 2 uien 1 el kurkuma 1 el[...]

Bron: smulweb.nl
Gebraden kip met saffraan, hazelnoten en honing

Ingrediënten: - 1 grote biologische of scharrelkip in 4 stukken - 2 uien, grof gesneden - 4 el olijfolie - 1 tl gemberpoeder - 1 tl kaneel - een flinke snuf[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Kip met kweeperen  (Poulet aux coings)

Ingrediënten: - arachide olie of een andere neutrale olie - 2 grote uien, ca. 750 g, grof gehakt. - 1 tl gemberpoeder - 1 tl kaneel - 6 stukken kip - zout en[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Geroosterde kip gevuld met couscous en[...]

Ingrediënten: - 100 g couscous - 175 ml kippenbouillon - 50 g boter - 1 ui, fijngesneden - 1 knoflookteen, geperst - 40 g pijnboompitten, geroosterd - 140 g[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Gestoofde Kip in zoete saus

voor 4 personen *1kg kippenbouten of een hele kip in stukken *2tl kaneelpoeder *2kardemompeulen of 1tl poeder *1mespunt safraan, draadjes of poeder *2-3el[...]

Bron: smulweb.nl
Marokaanse kip tajine

voor 4 personen 400 gr kipfilet 1 blik kikkererwten 400 gr 1 blik tomatenblokjes 400 gr 200 ml kippenbouillon 2 teentjes knoflook 2 uien 1 el kurkuma 1 el[...]

Bron: smulweb.nl
Kip-groentetajine met citroencouscous

Ik heb nog wat stukjes kip over van de Provençaalse kip met courgette en tomaatjes die ik eerder deze week heb bereid en daarom maak ik een stoofschotel waarin[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Provençaalse kip met courgette en tomaatjes

Het hele idee van een provencaalse maaltijd was begonnen met de kip. Ik had namelijk zin in een hele gebraden kip uit de oven. Ik maak dat zelden klaar en dat[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Kip met Za'atar en siciliaanse couscous!

Ja hoor ja.... Dit is weer zo'n receptje wat ik ben tegengekomen bij de Albert Heijn en simpelweg moest maken! Bron foto: AH (al was het alleen maar om de[...]

Bron: miss-eekma.blogspot.nl
Marokkaanse kip

Ingrediënten 1 hele kip (ca. 1.4 kg, kamertemperatuur) 15 g munt (bakje) 15 g koriander (bakje) 3 tenen knoflook 2 tl sambal oelek 4 el olijfolie 1 tl[...]

Bron: ah.nl
Kip met romige waterkerssaus

Ingrediënten 3 zakken waterkers (a 75 g) 1 citroen 125 ml zure room (op kamertemperatuur) 5 eetlepels olijfolie ½ theelepel scherpe mosterd 1[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy